Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Next XT

akwa1245

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Jaką polecacie zrobić dziesiątkę ? ;p Własnie jestem w trakcje robienia FV42...(Cos tam ;p ) i Dokańczam sobie Foszka XT . ;D . No i moje pytanie co polecacie jaka według was zrobic next czołg ? Jestem otwarty na wase propozycje no i proszę je uzasadnic ;d

Opublikowano

Może E5? Jeździłem nim u kolegi. Zaje****** się mi grało. Ewentualnie jak nie chcesz tego robić, to zrób IS-7.

Opublikowano

Polecam Ci zrobić T-62A, albo T57 Heavy. Od T71 się przyjemnie gra i jest sporo zabawy z magazynkiem.

1376908392-U992821.png

by Presidont

Opublikowano

up pan maciek niech się nie wypowiada bo nie ma pan żadnego z tych czołgów. polecam zrobić t57 heavy oraz leoparda 1.

Ma czy nie ma, ale ma rację. Bat Chat fajny czołg, a magazynki teraz są na topie to spoko się gra. Szybki, zwroty, ma penetrację pieprznięcie. Pancerz nie powala, ale warto go zrobić.

1376908392-U992821.png

by Presidont

Opublikowano

skouty bardzo ciekawe są. Jak potrafisz dobrze grać to dużo węcej zdziałasz niz HT

Opublikowano

podobno 3 miechy temu mowiles ze zaczniesz e100 robic :P zrob e100 on jest b. dobry choc podobo ma dostac kilka nerfow razem z mausem tak samo t57 ht

Opublikowano

No miałem robić ale wiesz jak to jest nagle cos ci sie spodoba i zmieniasz zdanie ;D Jak na razie moim Prorytetem jest Foch i FV40... W sumie Fanie by było miec E-100 no ale tyle zeczy mi sie podoba ;D

Opublikowano

Jeżeli dobrze ci się gra linią do FV4202, to naprawdę - bardzo polecam Pattona III. Świetna linia już od początków T5, a im wyżej, tym lepiej. Zrób sobie Pattkę. Nie pożałujesz. To na chwilę obecną jedyna dycha w moim garażu i jakbym robił nowe konto, znowu rozwijałbym tą linię od samego początku. ;)

Opublikowano

Akwa zrób sobie czołg 113 jak dla mnie koksi wszyscy mówią, że jest to kopia is7- nie prawda :) szybciej strzela, lepszą penetracje ma jest troszkę mobilniejszy :)

Zresztą zapytaj się predatora :p co ja Ci będę opisywał ten czołg. :)

Opublikowano

Czy jakiś czołg jest podstawowy czy nie Mnie to G obchodzi ; ) Ja gram do zabawy i wyników :) Gram tym czym lubię i czym mam ochotę ;D

Opublikowano

@up
Ty nie dorosłeś. Widać po Twojej wypowiedzi.

ale widać ze niektuży jeszcze niedorośli

Niektórzy * :)

A co do tematu. To ja bym na Twoim miejscu gnał w T62A: ) Zajebisty czołg ;) Gorąco polecam Joanna Wachowicz.

Pomogłem? ;) Daj like :)

Opublikowano

Witam Jaką polecacie zrobić dziesiątkę ? ;p Własnie jestem w trakcje robienia FV42...(Cos tam ;p ) i Dokańczam sobie Foszka XT . ;D . No i moje pytanie co polecacie jaka według was zrobic next czołg ? Jestem otwarty na wase propozycje no i proszę je uzasadnic ;d

Ob 268 jest dobry .

Opublikowano

@up

Ty nie dorosłeś. Widać po Twojej wypowiedzi.

ale widać ze niektuży jeszcze niedorośli

Niektórzy * :)

A co do tematu. To ja bym na Twoim miejscu gnał w T62A: ) Zajebisty czołg ;) Gorąco polecam Joanna Wachowicz.

Hehehe czepiasz się dzieciaku mojej pisowni a sam pały dostajesz z polskiego a co do tanka dobry wybór

Opublikowano

@up

weź się już nie ośmieszaj, tyskie, poza tym, poniekąd miałeś wykurwiać z tego forum... sam mówiłeś :P

@topic

Maus, Bat Chacik 25t, IS-7

shoob.png

Opublikowano

Haha, dzieciaku, synku uważaj do kogo mówisz, ok? ;) Bo pały to Ty do buzi dostajesz :)

@Olek

IS-7 - hmm... Niby doby, ale niby też nie dobry ;D Maus - bunkier, Bat Chat - oo, wygodny, przyjemny, łatwy :D

Opublikowano

Mobile : Bat chat
Bunkier : Maus
Petarda w dziale : E-100
Magiczny pancerz : Seria IS'ów
Najlepszy med : T-62a

Chyba Ci tak wystarczy, nic tylko wybrac :)

Opublikowano

Mobile : Bat chat

Bunkier : Maus

Petarda w dziale : E-100

Magiczny pancerz : Seria IS'ów

Najlepszy med : T-62a

Chyba Ci tak wystarczy, nic tylko wybrac :)

zależy co rozumieć jako med, bo leopard, E-50M i patton też są warte uwagi

shoob.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...