Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czym jest dla Was muzyka ?

Damodar™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

przy muzyce sie sprząta , kręci , gra , śpi , czyta książki :D ja przy muzyce uczyłem sie na prawko heh :D no music no life , muzyka czasem jest lepsza od dziewczyny bo albo cichsza albo prawde ci powie :D

Opublikowano

Muzyka nadaje życiu charakter, barwę. Dzięki niej można zmienić w parę sekund zły humor, na dobry, słuchając ulubionej muzyki. Czasem mając zły nastrój, słuchając smutnej muzyki możemy się po prostu wypłakać. Dla mnie ona jest nieodłącznym elementem mojego życia i na pewno nim pozostanie : )

Opublikowano

Wszystkim. Wstaję, zakładam słuchawki i podłączam do phona, jem śniadanie, siadam na kompa i podłączam do kompa, idę na miasto z muzyczką of course. Mogę całymi dniami słuchać muzyki. Muzyka jest dla mnie energią do życia.

Opublikowano

Muzyka, to dla mnie sens życia tak naprawdę. Zawsze poprawia mi humor, towarzyszy mi w każdej sytuacji. ;-)

animeeye.png

Opublikowano

Nie przesadzacie aby?

Nagle się okazuje, że dla każdego muzyka jest sensem życia a w życiu nic nie stworzył...

Dla mnie muzyka jest rozrywką, uspokajaczem i sposobem zarobku.

1374788544-U921656.png

Opublikowano

Nie przesadzacie aby?

Nagle się okazuje, że dla każdego muzyka jest sensem życia a w życiu nic nie stworzył...

Dokładnie, chwalą się jak to kurwa muzyka ich narkotyzuje i chuj wie co jeszcze, a jarają się jakimś zjebanym brzmieniem które nie jest warte zawracania sobie dupy i tracenia czasu. Typowa gimbaza, szukają jakiegoś ukrytego przekazu, ideologi itd., a liczy się tylko żeby głowa bujała się w rytm, no i dla niektórych "przekaz".

JK*Ż

Opublikowano

Nie przesadzacie aby?

Zrobisz ze mną seks? Podbijam post Chrabi.

pozdrawiam heniuś

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Dla mnie muzyka to poprostu inny świat. Zawsze gdy słucham muzyki wyciszam się, zapominam o problemach. Muzyka jest dla mnie tak piękna ze wyrazów czym dla mnie jest nie da się okreslić słowami

Opublikowano

Dla mnie muzyka, jest to odreagowanie wszystkich emocji.
Jak jesteśmy smutni puszczamy przygnębiające piosenki i nie chcemy słuchać żadnych wesołych. Wiele piosenek ma także bardzo szeroki przekaz, ja do dzisiaj przy jednej płaczę, ponieważ wtedy umierała mi bliska osoba i robi mi się smutno. Nie potrafiłabym się przy tej piosence cieszyć.

Opublikowano

Dla mnie muzyka jest czymś czego tak naprawdę nie da opisać się w dwóch słowach, każdy może napisać muzyka odpręża, relaksuje, czy cokolwiek innego, lecz dla mnie jest to pewien przekaz który bez względu na porę dnia uspokaja nas, czasami podnosi na duchu jest to coś nierozłącznego, coś czego po przerwaniu potrzebujemy więcej jak tlenu, wystarczy przemyśleć sobie kilka ostatnich dni jak muzyka reagowała na nasze emocje co czujecie podczas jej słuchania, jak bardzo zmienia nasze nastroje. Wiem, że większość gdy zaczyna czegoś słuchać nie może się od tego oderwać z uwagą śledzi tekst piosenki czy też każdy bit padający z sekundy na sekundę próbuje się w ten sposób oderwać od się rzeczywistości od natłoku różnych spraw otaczających nas dookoła.

Opublikowano

Muzyka jest dla mnie tym czym dla rozładowanego akumulatora jest prostownik :) Ładuje mi ,,bateryjki życia", jeżeli nie posłucham z rana jakiegoś utworu to mam ,,nerwa" i nic mi się nie chce :)

6v43.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...