Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Warn za usunięty wcześniej post?

Gość Shavire

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rozumiem , lecz takie sprawy powinnaś załatwiać na pw , bo temat służy tylko i wyłącznie do głosowania .

Nie ma tego w regulaminie, tym samym ostrzeżenie zostało nadane bezprawnie.

Opublikowano

Nie ma tego w regulaminie, tym samym ostrzeżenie zostało nadane bezprawnie.

22. Wszelkiego rodzaju offtopy karane są warnem o wysokości 5 pkt (180 dni)

805491408806070489277.png

Opublikowano

22. Wszelkiego rodzaju offtopy karane są warnem o wysokości 5 pkt (180 dni)

To był post BEZPOŚREDNIO ODNOSZĄCY SIĘ DO BŁĘDU W TEMACIE.

Offtopic: (w skrócie OT; ang. nie na temat) - używane powszechnie na stronach internetowych, forach dyskusyjnych, IRC-u etc. określenie tekstu, który nie jest zgodny z narzuconym uprzednio tematem rozmowy. (źr. Wiki)

Opublikowano

Skoro notka przy warnie to "Mogłaś napisać to Julce na PW. Skończ spamować w tematach z pojedynkami.", czyli raczej nie pierwszy raz "spamowałaś" i pewnie już było upomnienie.

Pisz do GMa i się tam pytaj, przeważnie to spoko ludzie i można z nimi na spokojnie to obgadać. Warn raczej słuszny, ale procenty nie potrzebne.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

To był post BEZPOŚREDNIO ODNOSZĄCY SIĘ DO BŁĘDU W TEMACIE.

Offtopic: (w skrócie OT; ang. nie na temat) - używane powszechnie na stronach internetowych, forach dyskusyjnych, IRC-u etc. określenie tekstu, który nie jest zgodny z narzuconym uprzednio tematem rozmowy. (źr. Wiki)

Mnie się wydaję , że był to post odnoszący się do odpowiedzi Wrednej.

Opublikowano

Mnie się wydaję , że był to post odnoszący się do odpowiedzi Wrednej.

Nie, to nie ten post, za ten dostałam zwyczajnego spama, zresztą tego się nie czepiam. :-)

Weźcie ludzie czytajcie posty wyżej.

Opublikowano

Shavire, myślę, że działanie ze strony GMa nie było całkowicie bezpodstawne. Skoro temat służy do głosowania, to nie powinny się tam znajdować inne treści. Nie trzeba myśleć zbyt długo, że w takim wypadku jedną słuszną drogą przekazania autorowi tematu informacji z wytkniętym przez Ciebie błędem jest PW. Nie musi to wynikać z regulaminu. Ja osobiście warna bym nie dała. Post pozostałby ukryty i tyle. Zdarzało się już takie coś u mnie w działach w tematach konkursowych. Twojego posta nie widziałam. Być może w skrajnym przypadku dałabym notkę słowną, ale wiesz, że to zależy od podejścia osoby warnującej - jeden jest bardziej surowy, drugi łagodniejszy. Myślę, że gdybyś zwróciła się do GMa celem wyjaśnienia tej sytuacji, to na pewno otrzymałabyś odpowiedź (mniej lub bardziej satysfakcjonującą). Na forum nie ma jednego GMa. Są również pozostali członkowie administracji.

#don't care

Opublikowano

Shavire, myślę, że działanie ze strony GMa nie było całkowicie bezpodstawne. Skoro temat służy do głosowania, to nie powinny się tam znajdować inne treści. Nie trzeba myśleć zbyt długo, że w takim wypadku jedną słuszną drogą przekazania autorowi tematu informacji z wytkniętym przez Ciebie błędem jest PW. Nie musi to wynikać z regulaminu. Ja osobiście warna bym nie dała. Post pozostałby ukryty i tyle. Zdarzało się już takie coś u mnie w działach w tematach konkursowych. Twojego posta nie widziałam. Być może w skrajnym przypadku dałabym notkę słowną, ale wiesz, że to zależy od podejścia osoby warnującej - jeden jest bardziej surowy, drugi łagodniejszy. Myślę, że gdybyś zwróciła się do GMa celem wyjaśnienia tej sytuacji, to na pewno otrzymałabyś odpowiedź (mniej lub bardziej satysfakcjonującą). Na forum nie ma jednego GMa. Są również pozostali członkowie administracji.

Naiko, podałam posta zamiast wiadomości, bo wszystkie prace do ATII były wysyłane Juli na PW. Wyobraź sobie, jak wygląda odczytywanie kilkunastu wiadomości na raz, o przeoczenie czegoś takiego nie trudno. Za to pisząc posta w takim temacie, mam pewność, że Julietta do niego powróci (np. przy wstawianiu prac) i bez przeszkadzania jej wskażę błąd. O wiadomości do GMa pisałam już wcześniej, o próbie porozumienia z resztą pisałam tutaj - chciałabym poznać opinię innych członków Teamu i upewnić się, że zgłoszenie tego dalej byłoby ok.

Opublikowano

Nie, to nie ten post, za ten dostałam zwyczajnego spama, zresztą tego się nie czepiam. :-)

Weźcie ludzie czytajcie posty wyżej.

A to sorry , myślałem że chodzi o odpowiedź Wrednej .

A co do tego warna z 17 sierpnia to rzeczywiście jest niesłuszny.

Opublikowano

Myślę, że Naiko wyjaśniła Ci dokładnie i dobitnie. Poza tym był stworzony specjalny temat dotyczący pytań i problemów odnośnie ATII i tam mogłaś napisać swoją jakże ważną uwagę. :) Jeżeli jednak temat Ci się nie spodobał pozostawało zawsze GG, PW (Julka na pewno by odczytała) bądź dział MGT. Przypomnę Ci także, że to nie był Twój pierwszy post w tematach konkursowych, który nijak miał się z oddawaniem głosu. Co więcej - po otrzymaniu warna dalej spamowałaś. Nie ma o czym dyskutować.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...