Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Bron Ice tank, plany, DLC

dalir

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1) Jaka jest dobra broń dla Ice tanka? Oprocz Staffa ;p i jak polecilibyście rozłożyć pkt w drzewku tek broni?

2) Dostałem plany od kolesia w Watchtower i co mam z nimi zrobić? Klikam PPM i Enter by je przeczytać, ale nic się nie dzieje.

3) Może ktoś mi szczegółowo opisać jak wygląda przypisanie kupionego na Steamie DLC do gry ściągniętej ze strony Launcherem?

Dzięki z góry za wszystkie odpowiedzi.

Opublikowano

1) dla tanka kazda bron bezposrednia jest dobra - brawling, two handed, one hand pewnie tez da rade...

w drzewku broni rozloz sp w takiej kolejnosci:

a) odblokuj bron ktora zamierzasz uzywac i wbij ja tak zeby odblokowac min do 5miejsca w dol (zeby miec kilka combo, a nie tluc ciagle jednym ciosem)

B) dla ice tanka wazne sa te skille (w tej kolejnosci): dominance, restoration, health, defence. potem critical attack chance i critical attack damage.

2) moze juz je przeczytales? (jezeli tak to bedzie napisane na zolto 'already collected', a jezeli nie to bedzie na zielono 'not collected').

3) nie pomoge - gram na ps3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...