Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie

RobinHoodZgreds

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak @Up mówi, możesz tak zrobić. Dla mnie lepszym rozwiązaniem jest kupić jednak Lowe lub T34. VIII z premką to po prostu marzenie w zarabianiu.

1376908392-U992821.png

by Presidont

Opublikowano

No właśnie ja potrzebuje duzo kasy mam do kupienia pieć 6 tierów i dwa 6 tiery a kw-1 słaboleci bochce jak najszybciej je kupić wiec chyba poczekam i kupie Lowe czy też T34

Opublikowano

No właśnie ja potrzebuje duzo kasy mam do kupienia pieć 6 tierów i dwa 6 tiery a kw-1 słaboleci bochce jak najszybciej je kupić wiec chyba poczekam i kupie Lowe czy też T34

Imo to trochę za wcześnie na premke 8 tieru. Jeśli nie grałeś nigdy 8+t to dużych zarobków na premce 8t nie będziesz miał.

76561198001815076.png
Opublikowano

To zależy lile grasz bo jak :

Mało bierz 2 premtaniki 5 tieru i premke

Dużo to weź 1 premtank i premke na miesiąc

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Ja to już wole sobie kupić czołg 8tieru premium niż kupywać jakieś 5tiery które zarabiaj tak sam jak te normlane 5tieru . A jeśli ma ktoś pisać żeby takim zarabiać to trzeba takim umieć grać i zrobić coś na bitwie to niech nie pisze wogule .

Opublikowano

Nie kupuj premki VIII tieru, jeśli masz ledwie VI, czy nawet nie masz jeszcze VI tieru.

To najgłupsza rzecz, jaką możesz zrobić.

Gra od VIII tieru wygląda o wiele inaczej niż na V, czy VI.

Tam już trzeba mieć "jakąś" wiedzę na temat WoT. Takiej wiedzy grając na Vi na pewno nie masz.

Wiem, że czołg premium VIII kusi jak cholera, bo sam się na T34 ostro napaliłem.

Kupiłem go za wcześnie i teraz muszę nadrabiać statystyki.

Nie kupuj żadnego premium czołgu w tej chwili, uwierz nie ma to sensu.

Premium tanki poniżej VIII tieru zarabiają niewiele.

Masz do wyboru 2 opcje:

Dla cierpliwych - zachowaj golda, dobadaj jakąś VIII, zbadaj wszystkie moduły i pomyśl, czy potrzebny Ci jest premium tank VIII.

Dla bogatych - Całego golda wydaj na konto premium, dzięki temu szybciej dojdziesz do VIII tieru (i wyżej), przy czym dobrze zarobisz, bo z kontem premium ciężko wyjść na - nawet za przegraną bitwę. Jak już coś wybadasz zastanów się czy potrzebujesz tej ósemki.

Podsumowując: Nie kupuj teraz premium tanka VIII, bo staniesz się tylko łatwym fragiem i kulą u nogi dla swojego teamu.

Opublikowano

Siema. Mam pytanie bo mam 4155 golda i czy kupić czołg premium 6 tieru czy dozbierać i kupić Lowe ?

Nazbieraj i kup se is-6 lub t34-3 w nastepnym patchu

Opublikowano

DemonBlade . Ja mam X tieru pacanie i jak niewiesz to niepisz ok? A po drugie umiem grac 8tierami .

No to dlaczego nie napisałeś wcześniej "pacanie" ?

Kup taki prem 8 tieru jakiej masz nacji czołgi i po kłopocie .

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

DemonBlade . Ja mam X tieru pacanie i jak niewiesz to niepisz ok? A po drugie umiem grac 8tierami .

Następny debil który ma X (ja mam 6 i co z tego ) i nie umie się zachować

Opublikowano

Skoro masz X t to Twoje doświadczenie powinno samo Ci podpowiedzieć co masz kupić.