Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

\|=-=|/--AssasinCraft\|=-=|/ <---> Unikalny Typ Rozgrywki, Orginalna Mapa, Autorskie Pluginy, Epickie Przedmioty i Moce !

Qwant1

Ankieta dotycząca serwera Assasin.iq.pl  

48 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na serwerze ?

• Jasne ! Nie mog? sie doczeka? kiedy w??cze mc..
    • Tak. Zagram !
    • Nie nie zagram.
    • Nie podoba mi si?..

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

<========================================== Reklama

<========================================== Reklama

post-815658-0-23288800-1377099777_thumb.png

===+-Projekt Assasin-+===

Informacje :

IP Serwera : Assasin.iq.pl

Wersja : 1.5.2

Ilość slotów : 100

Typ Serwera : Assasin+Minecraft

PvP : Włączone

Premium : Wyłączone

Piekło : Wyłączone

Potwory : Wyłączone

Zwierzęta : Wyłączone

Biała-Lista : Wyłączona

Dodatkowe :

Na czym serwer Polega ?

Serwer polega na zabijaniu graczy z miecza po czym ,gdy gracza zabijemy otrzymamy tzw. "złoto" oraz "1 pocisk".
Pocisk będzie nam potrzebny do używania naszego pistoletu ,którego dostajemy na start natomiast złoto możemy wymienić na jakieś lepsze przedmioty.

Na serwerze jest dużo ciekawych urozmaiceń takich jak double jump czy tez niewidzialność ale o nich niżej :-)

Jak zacząć grę na serwerze ?

Aby zacząć grę na serwerze musimy wejść na płytkę ,która znajduje się na spawnie w przejściu.

Teraz musimy tylko zabijać graczy to jest chyba proste i logiczne..

Jak sprawdzić moje statystyki ?

Aby sprawdzić nasze statystyki musimy napisać coś na czacie, kliknąć TAB, lub wejść na płytkę ,która znajduje sie na spawnie.

Ułatwienie oraz urozmaicenie naszej gry :

Kilka dodatkowych Informacji ,które ułatwią naszą gre nie które są "niezbędne"

TexturePack : www.pvp.iq.pl/pafiledb/uploads/Full_BF3IQPL.zip
Aby wykonać Double-Jump musimy kliknąć 2 razy spacje następny skok możemy wykonać po załadowaniu się naszego paska expa.

Aby użyc niewidzialności musimy "trzymać" shift gdy go puścimy będziemy już widzialni pamiętajmy jednak o tym ,że gdy używamy naszej niewidzialności dostajemy negatywne efekty.

Wszystkie najważniejsze informację podane są pod przycisk na spawnie "Informacje"

Niżej pare ScreenShotów :

post-815658-0-87027900-1377100956.png

post-815658-0-88953100-1377101095.png

post-815658-0-04779500-1377101190.png

post-815658-0-64660300-1377101270.png

Opublikowano

Żałosny serwer, który nazwę ściąga od mojego tak samo jak pluginy. Jeśli chcecie robić już taki serwer przynajmniej nie plagiatujcie nazwy... mój serwer trzyma od 2012 wasz ?

Opublikowano

Żałosny serwer, który nazwę ściąga od mojego tak samo jak pluginy. Jeśli chcecie robić już taki serwer przynajmniej nie plagiatujcie nazwy... mój serwer trzyma od 2012 wasz ?

Żałosny to ty jesteś, jak mam od Ciebie ściągać pluginy skoro są autorskie u Ciebie jakoś nie ma podwójnego skosku czy coś w tym stylu po za tym jest mase pluginów twój serwer totalny nie ogar..

Opublikowano

Żałosny to ty jesteś, jak mam od Ciebie ściągać pluginy skoro są autorskie u Ciebie jakoś nie ma podwójnego skosku czy coś w tym stylu po za tym jest mase pluginów twój serwer totalny nie ogar..

Podwójnego skoku nie maa? ahahahahahahah Właśnie widać jak umiesz czytać. Autorskie? naprawdę? -,- żałosne, nie będę się sprzeczał eloo

Opublikowano

Podwójnego skoku nie maa? ahahahahahahah Właśnie widać jak umiesz czytać. Autorskie? naprawdę? -,- żałosne, nie będę się sprzeczał eloo

Tak autorskie.. Twój typ serwera : Survival+Frakcje powiedz mi gdzie tu do kurwy jest Assasin naprawdę.. na start diamentowe eq żenada..

Dodam mój serwer jest robiony praktycznie na autorskich pluginach chodzi tutaj o niewidzialność pod shift'em, autobalance teamów, dawanie efektów speed'a itp..

A tak ,wogóle nie wiedziałem ,że nazwa Assasin jest wasza zgłoszcie teraz grę Assasin bo ukradli ją wam ;) też mają taką samą nazwę..

Ok. Wszedłem na wasz serwer i dupa.. Sprawdziałem sobie wasze pluginy i wielki wielki bałagan 0 autorskich pluginów oraz skryptów do tego Survival+Frakcje i to ma być Asassin wiecie co wam powiem ?

- Żal mi was..

Opublikowano

Dodano nową rozgrywkę ,która zmienia się co 1 godzine tzw. : Wojny teamów Templeriuszy oraz Assasinów..

Opublikowano

Serwer Jedyny w Polsce a i tak dopracowany i Zajebisty ;)

Gówno prawda ;) Mój był pierwszy a dowody są na moim kanale YT, jednak na MPC nie moge reklamować. To jest drugi po moim

Opublikowano

Gówno prawda ;) Mój był pierwszy a dowody są na moim kanale YT, jednak na MPC nie moge reklamować. To jest drugi po moim

Ehh zawsze musi trafić się jakieś dziecko ,które mówi ,że "jego" serwer był pierwszy..

Człowieku : Co to ma za znaczenie i kogo to obchodzi ?

Jeszcze nie widziałem serwera pod nazwą "Assasin" w grze Minecraft w ,którym występuje MiniGame i można się normalnie pobić oraz pozwiedzać mapkę zamiast tego widziałem jedno gówno ,które ma nazwę "Assasin" i są to wojny Gildii gdzie na start jest diaxowe eq i fabuła jest zjebana..

Naprawdę człowieku ogarnij się..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...