Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak pisałem, mi chodzi o przyjetą NAZWE i OPIS odminy PvP. Serwer nazwałem poprostu PvP, więc tematm do zamknięcia.

@close

Opublikowano

Jesli mozna to polecam jeden tryb pvp ktory ja z niego korzystam najlepiej.

Pluginy mniejwiecej: treasurechest, enchant shop lub w essentials dajesz enchant przez tabliczki. Scoreboardstats

najlepiej polecalbym ci gdzies ni budowac mapy ani nie sciagac, poprostu szukasz pieknego biomu / terenu stajesz gdzies na klocku i dajesz //hsphere glass i polecam 50

//hsphere glass 50

I budujesz gdzies w tej kuli spawna itp.

Na spawnie tresurechesta dajesz - itemy startowe

Jesli chcesz takie korzystne pvp to polecam diax miecz, zelazne eq, luk bez koxow na start polecam ukrywac.

jesli chcesz dobre pvp to na start diax miecz 5/2/2 diax eq prot 4 luk power 5 itp kox jabkla itp.

Polecam takze na korzystnym dawac itemy dnia np jednego koxa potem usuwasz i nan owy dzien co innego np diax miecz 2 sharp :)

Co do pvp jesli chcesz paczuszke gotowa cala z mapa itp to zglos sie na pw do mnie tutaj albo jesli posiadasz skype to : chinczol11

Mysle jak pomoglem to lajk nie zaszkodzi ;3

KONIEC

~ REBEKKA

Opublikowano

Jesli mozna to polecam jeden tryb pvp ktory ja z niego korzystam najlepiej.

Pluginy mniejwiecej: treasurechest, enchant shop lub w essentials dajesz enchant przez tabliczki. Scoreboardstats

najlepiej polecalbym ci gdzies ni budowac mapy ani nie sciagac, poprostu szukasz pieknego biomu / terenu stajesz gdzies na klocku i dajesz //hsphere glass i polecam 50

//hsphere glass 50

I budujesz gdzies w tej kuli spawna itp.

Na spawnie tresurechesta dajesz - itemy startowe

Jesli chcesz takie korzystne pvp to polecam diax miecz, zelazne eq, luk bez koxow na start polecam ukrywac.

jesli chcesz dobre pvp to na start diax miecz 5/2/2 diax eq prot 4 luk power 5 itp kox jabkla itp.

Polecam takze na korzystnym dawac itemy dnia np jednego koxa potem usuwasz i nan owy dzien co innego np diax miecz 2 sharp :)

Co do pvp jesli chcesz paczuszke gotowa cala z mapa itp to zglos sie na pw do mnie tutaj albo jesli posiadasz skype to : chinczol11

Mysle jak pomoglem to lajk nie zaszkodzi ;3

Bardzo dziękuje za dogłębne opisanie :)

Jedna, tak jak juz pisałem, chodzilo mi tu o nazwe (skrótową) i opis rodzaju pvp :)

Pozatym, serwer już wydałem ;) (link do tematu odnośnie mojego serwera: http://www.mpcforum.pl/topic/1044389-pvp-swiat-minecrafta/)

Przypomnienie dla moderatorów działu: Prosze o zamknięcie tematu!

@close

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...