Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Siemka , szukam a moze i tylko pytam.

PrawilnaTibia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam teraz troche czasu wiec z checia bym cos obejrzal , szukam anime typu bleach , ale nie jakiejs elo pedziowatej "grafiki" kreska ma byc normalna taka "zywa" nie jakies lukrowane paczusie.

Z gory dzieki za odpowiedz.

Opublikowano

Ewentualnie Soul Eater, jeśli interesują cię mechy, to Tengen Toppa Gurren Lagann.

"Just because I'm weaker doesn't make you stronger".

krul | władca | mangozjeb | technik Ascarialu s2

Last.fm

Zainteresowanych fixami na source'owe game 40250 zapraszam PW.

Opublikowano

naruto odpada nie wciaga mnie , na dragon ballu sie wychowalem i ogladalem juz calosc z 5x one piece i fairy zalukam i nie nieinteresuja mnie mechy.

Chce jakies anime gdzie walcza , uzywaja jakichs mocy etc z normalna nie cukierkowa krecha.

Opublikowano

Beelzebub, D. Gray man, Katekyo Hitman Reborn, Zettai karen children: The unlimited, darker than black, K-Project, Kaze no Stigma, Densetsu no Yuusha no Densetsu, Hagure no Yuusha no Estetica, Black Lagoon, Chrome Schelled Regios, Berserk, Brave 10, 07 Ghost, Kyou Kara Maou, FMA: B, Tears to Tiara, Kuroshitsuji, mondai-ji tachi ga isekai, guin saga, tales of the abyss, Trigun, Tsubasa no Chronicle, Persona 4 the animation, persona trinity souls, juuni kokuki, sengoku basara, kiba, nurarihyon no mago, hakuoki, amatsuki, seirei no moribito, basilisk, samurai 7, claymore, freezing, hellsing ultimate, afro samurai, gunslinger girl, jormungand, devil may cry, busou renkin, the law of ueki, needless, baccano!, Medaka Box, Basquash!, Ixion Saga DT, Deadman Wonderland,

dobra nie chce mi się już pisać

a o cukierkową krechę to się wzorowałem na czymś w stylu SnS&ro-kyu-bu więc tam wyżej raczej mało co z tym jest

PS. a i od tego jest podpięty temat

@down

spytaj Aśparta co to jest super-mega-hiper-cukierkowość, te anime co wymieniłem bledną przy tamtych:))

Opublikowano

Beelzebub, D. Gray man, Katekyo Hitman Reborn, Zettai karen children: The unlimited, darker than black, K-Project, Kaze no Stigma, Densetsu no Yuusha no Densetsu, Hagure no Yuusha no Estetica, Black Lagoon, Chrome Schelled Regios, Berserk, Brave 10, 07 Ghost, Kyou Kara Maou, FMA: B, Tears to Tiara, Kuroshitsuji, mondai-ji tachi ga isekai, guin saga, tales of the abyss, Trigun, Tsubasa no Chronicle, Persona 4 the animation, persona trinity souls, juuni kokuki, sengoku basara, kiba, nurarihyon no mago, hakuoki, amatsuki, seirei no moribito, basilisk, samurai 7, claymore, freezing, hellsing ultimate, afro samurai, gunslinger girl, jormungand, devil may cry, busou renkin, the law of ueki, needless, baccano!, Medaka Box, Basquash!, Ixion Saga DT, Deadman Wonderland,

dobra nie chce mi się już pisać

a o cukierkową krechę to się wzorowałem na czymś w stylu SnS&ro-kyu-bu więc tam wyżej raczej mało co z tym jest

PS. a i od tego jest podpięty temat

polowa z tego co wymieniłes jest tak irytujaca ze dziwne masz poczucie " cukierkowosci"

Ale kilka zapodałem i dzieki za odpowiedz.

P.S zycie

Opublikowano

SWORD ART ONLINE

MAGI: THE LABYRINTH OF MAGIC

KUROKO NO BASKE (Może nie jest typu bleach ale wciąga ^ ^)

76561198041325734.png

Opublikowano

SWORD ART ONLINE

MAGI: THE LABYRINTH OF MAGIC

KUROKO NO BASKE (Może nie jest typu bleach ale wciąga ^ ^)

Yhymm... nie wiedziałem, że istnieje anime Kuroku no Baske ^.- ale dobra...

Chyba chodziło ci o Kuroku no Basket i szczerze nienawidzę tego anime ale to tylko moje zdanie :D

Polecam ci guilty crown: mieszanka mecha i super mocy d^.^b

Naruto: jutsu, ninja itp. (^.^)

Fairy Tail: gildia magów, napierdalanka, misje, a i napierdalanki

Mirai Nikki: pamiętniki w telefonie (czyt. w każdym pamiętniku jest inna moc, oglądniesz się dowiesz)

Sword Art Online: Gra, śmierć itp. :D

graphic.png

Opublikowano

Yhymm... nie wiedziałem, że istnieje anime Kuroku no Baske ^.- ale dobra...

Chyba chodziło ci o Kuroku no Basket i szczerze nienawidzę tego anime ale to tylko moje zdanie :D

Polecam ci guilty crown: mieszanka mecha i super mocy d^.^b

Naruto: jutsu, ninja itp. (^.^)

Fairy Tail: gildia magów, napierdalanka, misje, a i napierdalanki

Mirai Nikki: pamiętniki w telefonie (czyt. w każdym pamiętniku jest inna moc, oglądniesz się dowiesz)

Sword Art Online: Gra, śmierć itp. :D

Oglądałem all anime ; ) i Kuroko No Baske to japonska nazwa ;) a mechy są dupne ^ ^

76561198041325734.png

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...