Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie Co lepiej kupic?

Pushy49

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Co polecacie kupić? Na początku miałem zamiar kupić kartę graficzne do komputera, ale ona może starczyła by na 2/3 lata, więc nie wiem czy lepiej kupić konsolę PS3 ew. Xbox360. Jeżeli którąmś z konsol to prosiłbym jakbyście mogli to podać linka gdzie ktoś sprzedaje do 500 zł. [ W konsolach jestem totalnie zielony, więc proszę o szczegółowe wyjaśnienia ;-) )

Jakbym kupił zwykłego Xboxa 360, to potem mógłbym oddzielnie kupić Kinecta?

Jak wyjdzie PS4 i Xbox One to gry nadal będą produkowane na PS3 i Xboxa 360?

skcg.png

by kml14

Opublikowano

Można grać multiplayer na Xboxie 360 jak ma się oryginalną grę za darmo? Dowiedziałem się sam, że trzeba płacić za Xbox Live Gold ( a tam się da grać na multi )

Podaj specyfikacje komputera, to się ogarnie co i jak, ale pewnie lepiej tego xbox'a by kupić skoro do grania ma być tylko.

Kompa mam dobrego pod gry,tylko karte graficzną muszę zmienić bo mam nVidia Geforce 9600 GT

A jak mam kupić Xboxa to lepiej używany/nowy . Mógłbyś mi dać jakiegoś linka kto sprzedaje Taniego Xboxa chodzi mi o cały komplet ( jak można kinecta oddzielnie kupić,to może być bez Kinecta )

Nadal proszę o Odpowiedź na te pytania:

Jakbym kupił zwykłego Xboxa 360, to potem mógłbym oddzielnie kupić Kinecta?

Jak wyjdzie PS4 i Xbox One to gry nadal będą produkowane na PS3 i Xboxa 360?

Kupuje chyba PS3 - Move tańsze od Kinecta, tańsze ceny i Multiplayer za darmo.

Jak dla mnie, temat można zamknąć.

skcg.png

by kml14

Opublikowano

PS3 będzie wspierane jeszcze przez 2 lata. Zapewniam Cię, że i tak nie zdążysz ograć wszystkich tytułów ;)

Tabciogaraj.png

ps3_10.png - ps4_10.png - psvita_10.png
Zajmuję się sprowadzaniem różnego rodzaju towarów z Chin. Potrzebujesz pomocy? Pisz!

Opublikowano

PS3 będzie wspierane jeszcze przez 2 lata. Zapewniam Cię, że i tak nie zdążysz ograć wszystkich tytułów ;)

No ja mam nadzieję ;-). Większośc i tak raczej spędze na Multiplayerze ;-). A takie pytania czy Fifa będzie nadal robiona na PS3? Czy kiedyś przestaną robić? To samo pytam się z Fifą Street i WWE 2k...

skcg.png

by kml14

Opublikowano

Myślę, że FIFA i PES tak, skoro na PS2 do niedawna wypuszczali. Tak samo inne gierki, pojedyńczo wypuszczali, ale to się skończyło niestety już.

Tabciogaraj.png

ps3_10.png - ps4_10.png - psvita_10.png
Zajmuję się sprowadzaniem różnego rodzaju towarów z Chin. Potrzebujesz pomocy? Pisz!

Opublikowano

Ok, dzięki. A ile PS3 będzie kosztowało na gwiazdke? Bo ja teraz chyba sprzedaje ps2 i kupie se na gwiazdke PS3 ;-)

skcg.png

by kml14

Opublikowano

Myśle ze jakieś 700 zl lepsze ps3 .

Ja kupiłem ps3 za 619 czy tam 609 zl 500gb super slim , pad, i jakies tam gowna , ale to wszystko na farcie, a do gwiazki moze jakaś minimalna cena spadnie.

Kup sb uzywane , byle by gwarancja była ;).

Na pozegnanie ps3 zrobili grę The Last of Us , ale i tak dalej bd wychodzic gry na ps3.

Jakbyś kupował odrazu jakąś gre to polecam , Battlefield 3. Dobry multiplayer Koszt takiej gry 75 zl

The Last of Us - przygodowa cena 200 zl

Watch Dogs - cena 200 zł ;)

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Dzięki ;-) , ale ja sobie na początek kupie Fife 14, WWE 2k14, Fifa Street 4, Moze Skate 3, GTA V i moze pomysle o jakiejs grze FPS, chociaz gralem kiedys u wujka na PS3 w fps'a i strasznie lamiłem, wgl nie mogłem wyczuć celowania ;d. Ale mam nadzieje,ze bedzie lepiej Bo w Fife 13 na PC ( na padzie ) starałem się robić tricki,a to ćwiczy refleks, więc to do FPS powinno się przydać ;-).

BF 3 To ja mam na PC, ale moze 4 na ps'a se kupie .;D

skcg.png

by kml14

Opublikowano

No ja mam nadzieję ;-). Większośc i tak raczej spędze na Multiplayerze ;-). A takie pytania czy Fifa będzie nadal robiona na PS3? Czy kiedyś przestaną robić? To samo pytam się z Fifą Street i WWE 2k...

Fifa na PS3 będzie wydawana niby do 2017 roku, licz się z tym, że od przyszłego będzie to już tylko odgrzewany kotlet w którego będą pompować tylko nowe składy i szatę graficzną w menu jak w przypadku PS2/Xbox

Robienie trików w Fifie ma się nijak do grania w FPSy na padzie...

819531478353821175209.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...