Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Obudowa i dysk

WOOODY

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Corsair VS 450 (150 zł) + MSI H61M P20 (150 zł) + Goodram 4GB DDR3 (120 zł) + Pentium G2020 (230 zł) + HD7790 (450 zł)

Jakią obudowę dać do tego, nie musi fajnie wyglądać tylko żeby pasowało, i dysk może być nawet 70-80 Gb, i moje pytanie jest takie za ile bym kupił to? Chodzi mi żeby było jak najtaniej i żeby dobre było

Opublikowano

Jeśli chcesz najtaniej, to możesz kupić Zalmana T1/T2, ale pamiętaj - to jest papier ;p Zdecydowanie lepiej byłoby dopłacić do Brutusa 410/M23

Opublikowano

Dzięki, a około ile FPS będzie przy rozdziałce 12xx na 1024 chyba na ultra w bf3? Bo na jakiś tam targach testowali i pentium g 2020 przy rozdzielczości 19xx na 12xx na ultra mial 40 fps

Opublikowano

To nie był fake, nie nie jestem takim geniuszem żeby oglądać filmiki na yt jak pokazują test karty graficzej gt610 w grze bf3 na ultra bez zacięcia. To był reportarz jednej z redakcji która testowała te procki

Opublikowano

@2up

To byl fake, bf'y stawiaja na cpu, na medium moze by mial te 40fps

Nie, sam miałem przez długi czas Pentium G870 i na ultra w singlu spokojnie było stabilne 30-40 fps ale czasem były spadki, bo BF3 potrzebuje tych 3-4 rdzeni. Na średnio-wysokich mogłem sobie spokojnie grać na multi, rozdziałka 1920x1080 ;]

PMK3yt4.png

Opublikowano

A jak w zgrami typu wiedźmin, skyrim lolo? Na wysokich przy rozdziałce 1920x1080 czy będzie cięło czy nie bo tam w tym artykule było że też na ultra na tej rozdzielczości bylo 40 fps,

Opublikowano

Proc: AMD phoenom 9850 4x2.50

Karta: AMD Radeon 7770 1GB GDDR5

RAM: 8 GB DDR2

To jest mój komp, BF3 śmiga na tym spokojnie na średnio/wysokich, ty będziesz miał minimalnie podobny, więc powinien ci odpalić na tym high.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...