Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Penta Riven <333

Shazzy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

4 gra i już na rankedzie popylasz? słabo.

@bravo

Come on, shoot faster,

Just a little bit of energy!
I wanna try something fun right now,
I guess some people call it anarchy!
Opublikowano

@bravo

Zazdroscisz bo ty nie umiesz ;)

@t

ja gralem 1st zedem i 7/3 ale nie penta xD , gz ;]

Opublikowano

ot; Wszędzie gdzie spotkam tego "CayceRa" to mi się ciśnienie podnosi. Dlaczego jesteś tak bardzo zawistny chłopie ? Pochwal się może swoimi osiągnięciami, a nie bezpodstawnie krytykujesz.

Co do penty - każda penta jest osiągnięciem, gj :)

klockilego.png
nick EUNE: the OSTR

Opublikowano

@bravo

Nie gram na ranking, a aktualnie znajduję się w gold 3. Pierwszą grę riven grałem też na rankedzie i miałem 9/3. Jeżeli masz łeb na karku i obserwujesz lepszych od siebie graczy, gra nową postacią będzie równie łatwa co gra twoim mainem. Dziękuję, dobranoc.

b_560_95_1.png

Opublikowano

@Locein

Nie mam czego zazdrościć

@Klocki_Lego

Mam podobnie z tobą. Dlaczego jestem zawistny? Nie jestem. Ładna penta ale nie pochwalam po 4 grze grać rankedy. Jak dla ciebie "bravo" to krytykowanie, to spoko. Może i krytykuję.

Nie gram na ranking, a aktualnie znajduję się w gold 3. Pierwszą grę riven grałem też na rankedzie i miałem 9/3. Jeżeli masz łeb na karku i obserwujesz lepszych od siebie graczy, gra nową postacią będzie równie łatwa co gra twoim mainem. Dziękuję, dobranoc.

Jeżeli nie grasz na ranking to spoko. Tylko pamiętaj, że jak grasz 1 raz champem na rankedzie czy 4 to możesz zjebać komuś grę. Dlaczego? Pewnie dlatego, że nie znasz całej mechaniki postaci, a oglądanie "lepszych od siebie" nie znaczy, że w praktyce wiesz jak się nią gra.

Come on, shoot faster,

Just a little bit of energy!
I wanna try something fun right now,
I guess some people call it anarchy!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...