Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Technika na zlecenie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam osoby, ktora zajela by sie zrobieniem rzeczy wymienionych niżej. Zlecę:

- Przygotowanie Itemshopu w grze z nowa waluta jak na Astium.pl
- Przygotowanie systemu aukcyjnego w grze.
- Przygotowanie nowych rang dla GMów w grze.
- Przygotowanie nowych autorskich map pod dungeony oraz questów.
- Przygotowanie nowych tekstur pod paru NPC.
- Poprawienie paru bugów w grzę m.in Kosiumy, Pety.

Umowa o dzieło. Zapłacę sporą sumkę w PLNach, akceptuje jedynie w 100% działające rzeczy.
Kontakt: PW

Opublikowano

Szukam osoby, ktora zajela by sie zrobieniem rzeczy wymienionych niżej. Zlecę:

- Przygotowanie Itemshopu w grze z nowa waluta jak na Astium.pl

- Przygotowanie systemu aukcyjnego w grze.

- Przygotowanie nowych rang dla GMów w grze.

- Przygotowanie nowych autorskich map pod dungeony oraz questów.

- Przygotowanie nowych tekstur pod paru NPC.

- Poprawienie paru bugów w grzę m.in Kosiumy, Pety.

Umowa o dzieło. Zapłacę sporą sumkę w PLNach, akceptuje jedynie w 100% działające rzeczy.

Kontakt: PW

105HjhH.jpg

Według twojej sygnaturki, będziecie nikim, bo my jesteśmy pierwsi. GZ

3KIpGJ1.gif

Opublikowano

Bez urazy chłopy (i panie), ale gdy zakładacie tematy, że oferujecie pomoc, albo szukacie pomocy przy serwie to

sprawiacie wrażenie osób ogarniętych, słowo klucz "ogarnięty".

Tymczasem kiedy powstaje w temacie flame to zachowujecie się jak rozpieszczone bachory, których rodzice nie trzymali krótko.

arijh2.jpg

Opublikowano

Bez urazy chłopy (i panie), ale gdy zakładacie tematy, że oferujecie pomoc, albo szukacie pomocy przy serwie to

sprawiacie wrażenie osób ogarniętych, słowo klucz "ogarnięty".

Tymczasem kiedy powstaje w temacie flame to zachowujecie się jak rozpieszczone bachory, których rodzice nie trzymali krótko.

Chyba nie wiesz co to flame.

3KIpGJ1.gif

Opublikowano

@up - Wiem, ale mam tendencje do "wrzucania wszystkiego do jednego wora" kiedy nie chce mi się szczegółowo rozpisywać. Jednak dla Ciebie zrobię wyjątek:

W mojej powyższej wypowiedzi użyłem takiego zwrotu

"Tymczasem kiedy powstaje w temacie (...)"

Powstaje - Coś się robi, zaczyna istnieć, wytwarza się...

Czyli stopniowy rozwój sytuacji. W powyższych sytuacjach (czytaj linijkę wyżej) powstaje flame. Tudzież czytając wypowiedzi tych panów uznałem, że może dojść do flame i jak wspomniałem na początku, z lenistwa lubię wszystko do jednego worka wrzucać.

5462e083835a.gif

I to jest ten moment, kiedy można zadawać pytania.

arijh2.jpg

Opublikowano

@up - Wiem, ale mam tendencje do "wrzucania wszystkiego do jednego wora" kiedy nie chce mi się szczegółowo rozpisywać. Jednak dla Ciebie zrobię wyjątek:

W mojej powyższej wypowiedzi użyłem takiego zwrotu

"Tymczasem kiedy powstaje w temacie (...)"

Powstaje - Coś się robi, zaczyna istnieć, wytwarza się...

Czyli stopniowy rozwój sytuacji. W powyższych sytuacjach (czytaj linijkę wyżej) powstaje flame. Tudzież czytając wypowiedzi tych panów uznałem, że może dojść do flame i jak wspomniałem na początku, z lenistwa lubię wszystko do jednego worka wrzucać.

5462e083835a.gif

I to jest ten moment, kiedy można zadawać pytania.

pro elo elo wyjaśnienia. gz. Chodziło mi raczej o to, że nie zaczełam (a przynajmniej nie mając tego na myśli) żadnego faila. Po prostu wydaje mi się to śmieszne.

pro elo elo wyjaśnienia. gz. Chodziło mi raczej o to, że nie zaczełam (a przynajmniej nie mając tego na myśli) żadnego flame. Po prostu wydaje mi się to śmieszne.

3KIpGJ1.gif

Opublikowano

pro elo elo wyjaśnienia. gz. Chodziło mi raczej o to, że nie zaczełam (a przynajmniej nie mając tego na myśli) żadnego faila. Po prostu wydaje mi się to śmieszne.

Co ci się śmieszne wydaje? że ktoś chce kogoś wynająć ogarniętego? żeby mu wykonał pracę?

To ty musisz być śmieszna jeżeli masz taki tok myślenia...... Czyli to że tenma srenma czy kto tam ci płaci za gm`owanie jest dla ciebię śmieszne. To akurat racja bo olaliście juz graczy i dodajecie jakieś bzdety aby więcej wam kasy ładowali.

Wyjdź z tematu.

Może jesteście pierwsi z tym isem. Ale wiele skryptów dodatków etc macie z epvp itp.

Nawet w kliencie jest kilka takich samych skryptów + libka na nno które zawsze działa i dawno jest na epvp.

Opublikowano

Co ci się śmieszne wydaje? że ktoś chce kogoś wynająć ogarniętego? żeby mu wykonał pracę?

To ty musisz być śmieszna jeżeli masz taki tok myślenia...... Czyli to że tenma srenma czy kto tam ci płaci za gm`owanie jest dla ciebię śmieszne. To akurat racja bo olaliście juz graczy i dodajecie jakieś bzdety aby więcej wam kasy ładowali.

Wyjdź z tematu.

Może jesteście pierwsi z tym isem. Ale wiele skryptów dodatków etc macie z epvp itp.

Nawet w kliencie jest kilka takich samych skryptów + libka na nno które zawsze działa i dawno jest na epvp.

Własciwie to ciągle ja, Tenma ciągle pisał te posty bo nie zauwazyłem, ze to konto jest zalogowane (i nie chce mi sie przelogowywac). Przeczytaj mój pierwszy post to sie dowiesz co mnie smieszy, po drugie, poprosze linki do rzeczy, których używamy i są z epvp. Poczekam. Po trzecie, według regulaminu forum nie można tutaj wstawiać takich tematów (tj odpłatynych usług/handli) jednak jakis mod daje już warny. Gz moderatów, którzy nie znają regulaminu. Po 4. Serwer to jest coś, co powinien robić każdy sam, mieć swoje rzeczy, prawdę mówiąc mam to w dupie czy ktoś ma cały serwer kupiony czy zrobiony sam, ale jeżeli ktoś kupuje cały serwer to oczywiste, że jest no skillem i nie doda/naprawi niczego, jeżeli nie załatwi sobie tego od kogos.

3KIpGJ1.gif

Opublikowano

Własciwie to ciągle ja, Tenma ciągle pisał te posty bo nie zauwazyłem, ze to konto jest zalogowane (i nie chce mi sie przelogowywac). Przeczytaj mój pierwszy post to sie dowiesz co mnie smieszy, po drugie, poprosze linki do rzeczy, których używamy i są z epvp. Poczekam. Po trzecie, według regulaminu forum nie można tutaj wstawiać takich tematów (tj odpłatynych usług/handli) jednak jakis mod daje już warny. Gz moderatów, którzy nie znają regulaminu. Po 4. Serwer to jest coś, co powinien robić każdy sam, mieć swoje rzeczy, prawdę mówiąc mam to w dupie czy ktoś ma cały serwer kupiony czy zrobiony sam, ale jeżeli ktoś kupuje cały serwer to oczywiste, że jest no skillem i nie doda/naprawi niczego, jeżeli nie załatwi sobie tego od kogos.

Twój tok myślenia jest zajebisty. Chyba tylko w świecie metina......

Kupa ludzi stawia korporacje nie znając się ale mając pieniądze więc co ty człowieku ćpiesz i zarazem pierdolisz? Za dużo nocek przejebałeś zmieniając pliki w waszym serwerze i pojebało ci się w głowie od tego.

Nie długo będziesz chodził do tyłu bo powiesz że to noskill chodzić do przodu.

Opublikowano

Twój tok myślenia jest zajebisty. Chyba tylko w świecie metina......

Kupa ludzi stawia korporacje nie znając się ale mając pieniądze więc co ty człowieku ćpiesz i zarazem pierdolisz? Za dużo nocek przejebałeś zmieniając pliki w waszym serwerze i pojebało ci się w głowie od tego.

Nie długo będziesz chodził do tyłu bo powiesz że to noskill chodzić do przodu.

Jeżeli dla ciebie serwer to jedynie biznes, spoko. To jest po prostu moje hobby, robie na serwie to co chciałem na plu gdy tam grałem itp.

alepoco.jpg

Opublikowano

Jeżeli dla ciebie serwer to jedynie biznes, spoko. To jest po prostu moje hobby, robie na serwie to co chciałem na plu gdy tam grałem itp.

Widze że nie zrozumiałeś moich postów więc nie mamy o czym rozmawiać...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...