Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Bugi

MarcinL85

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Jestem tutaj nowy i nie wiem za bardzo gdzie i jak szukać. Chciałbym prosić jakichś doświadczonych graczy i forumowiczów o pomoc w rozbudowie konta.

Z góry wielkie dzieki pozdrawiam:)

Opublikowano

Jeżeli chcesz grać od kajaczka to lepiej nie zaczynaj. Do 200 zł można kupić dobre konto bo nie opłaca się pchać kasy.Teraz gdy nawet nie ma buga na armaty nie opłaca sie robić nowego konta ... Co do bugowania na forum masz dużo tematów wystarczy poszukać pozdrawiam.

Opublikowano

Jeżeli chcesz grać od kajaczka to lepiej nie zaczynaj. Do 200 zł można kupić dobre konto bo nie opłaca się pchać kasy.Teraz gdy nawet nie ma buga na armaty nie opłaca sie robić nowego konta ... Co do bugowania na forum masz dużo tematów wystarczy poszukać pozdrawiam.

mam konto takie nawet w miare:D chodzi mi tylko o jakieś perełki kasztele itp:)

Opublikowano

gdzie 100 zł ja widziałem do 100 zł 20 lvl pirata i 26 elity i ful admiralskich i ful 60f poz5 duzo kaszteli itd tylko trzeba dobrze poszukac na tablicy lub allegro nie kupuj konta na pl1 tam ci gity bota ci nie dadza ubic graj na pl2 tylko tu jest jeden minus bo mogli by zrobić jak na pl1 zniżke dla wszystkich i gites

Opublikowano

No na kasztele jest... Można z 0 poziomu na 1 zrobić i jest też takie , że możesz zrobić wszystkie 6/6 tylko pare osób to umie na konfetti też jest tylko wiesz ... nikt się nie podzieli ale ogólnie forum powinno być od tego ale jest jak jest. Na perły nie ma buga i nie będzie a co jeszcze chcesz wiedzieć ??

Opublikowano

Wiesz ogólnie chciałbym sie dowiedziec czegos więcej jakie programy sa potrzebne jak to wogóle robić :)

Dodam że mam konto właśnie na PL1

Opublikowano

Programy to Fiddler 2 , Tamper Data programu tego typu . Jest trick z elitą ale to tylko wizualne ... program się nazywa Seafight Visual Design Change Version 1.4 - 08.08.2013 sprawdzone działa tylko wizualnie jak mówiłem wcześniej .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...