Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Po 5,6 minutach gry gra się zaczyna potwornie ciąć...

umotex12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jw... gram sobie, gram a po 4 minutach albo nawet 2 gra zaczyna się ciąć... powiększyłem wykorzystanie ram z 1gb do 1440 (mam 4gb i windows 7 32bit) ale nie pomogło :/ zawsze wyciągałem 120, 150 fps bardzo mi przyśpieszyło po update 1.5.2 z 90fps na 170 momentami bez optifine itp.... a teraz wszystko się ścina...

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Zaktualizuj LWJGL.

Człowieku, spamisz tym w każdym temacie, a LWJGL zostało zaktualizowane w 1.6.2...

@up zaraz dam edita

Intel Core i5 CPU 2.67 Ghz

32-bitowy Windows 7

4GB ram, z czego dostępne jest 3,50

inne sterowniki, inna java, zmiejsz pole widzenia

To nie ma sensu, bo w 1.5.2 z identycznymi ustawieniami i tą samą, w pełni aktualną javą (inna java? wat) miałem 150 fps, dopiero w 1.6.2 zaczęło lagować ._.

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Człowieku, spamisz tym w każdym temacie, a LWJGL zostało zaktualizowane w 1.6.2...

@up zaraz dam edita

32-bitowy Windows 7

To nie ma sensu, bo w 1.5.2 z identycznymi ustawieniami i tą samą, w pełni aktualną javą (inna java? wat) miałem 150 fps, dopiero w 1.6.2 zaczęło lagować ._.

@up zaraz dam edita

32-bitowy Windows 7

Tak, to prawda zostało zaktualizowane, lecz występuje pewien bug związany z LWJGL dlatego napisałem, żebyś je zaktualizował...

surprise motherfucker

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...