Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szybkie wbijanie lvli

Yabuza12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie grałem kiedyś w Metina i niedawno zobaczyłem sobie że strasznie dużo osób ma już 105 lvl i teraz o to moje pytanie.... Jakim cudem ludzie tak szybko expią te lvl? Pierścien z IS rozumiem, pierścień z metina i coś jeszcze można mieć?

[center][img]http://oi42.tinypic.com/2evrhgx.jpg[/img][/center]

Opublikowano

Prosste stawiają boty :D po 48h albo jeszcze wiecej i se spią a bot za nich expi :D

Watpie zeby taki 90 lvl ryzykowal expic na bocie, expia sami lub daja tam kaske/doladowania Administracji, ktora ulatwia/pomaga w expie. Byl nawet filmik ukazujacy jak GM luruje do rogu w Atlantydzie moby ; )

1377808813-U903831.png

Opublikowano

Mają takie duże ponieważ, na jednej postaci grają 2-3 osoby i taka postać jest prawie cały czas online, co jakiś czas te osoby się zmieniają, a do tego tak jak napisałeś pdki i inne duperele.

Opublikowano

Po prostu kilka osób expi na jednym koncie (w sumie expią 24h na dobę).

Nikt botów nie używa, to by była największa głupota z ich strony.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Pierścienie doświadczenia,Bony,Administracja czasem może podnieść % zdobywanego doświadczenia jako jakiś event i tak się expi.

Expią normalnie i exp jest cały czas taki sam.

Opublikowano

Są wytrwali,expią kilkanaście godzin dziennie,a jeśli na postaci gra przynajmniej 2 graczy,to postać expi 24 godziny na dobę.A koledzy z gildii przynoszą potki.

Opublikowano

Jakie granie po parę osób...

Dobre eq żeby utrzymać z 7 generałów i expisz sobie na lajcie w grocie.

Dodam że exp na 2/3 generałach jest porównywalny do expa na maxi maxi w grocie

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Ci ludzie po prostu się nie opierdzielają.

Kupują z Isu to co potrzeba i idą expić, czasu nie tracą na codzienne przesiadywanie w m1.

Dodam, że exp od 75lv w grocie i wyżej nie leci wcale tak wolno, jeżeli ma się odpowiednie eq i się ogarnia :)

Do tego są nowe mapy.

Opublikowano

Najlepiej expic na Generałach , ja np grałęm wp i z 77 do 90 w 2dni wbilem exp na 5gienkach , smieszne jest to iz niektorzy się wypowiadają a nie mają zielonego pojecia o expie , gm pomagal w expie? nic z tych rzeczy , do expa najlepiej miec wp Strach G/P Ostrze P , zbroja to syf nie skill moim zdaniem ja mialem na g1 ale postac robiona pod zarobek na metkach w dt stad tez mialem zbrojke , jezeli chcecie miec postac pod pvp zamiast zbrojki polecam np rozpro smoczy wir , eq fenki bony hp omdlenie krytyk miecze , stalka hp do pz i miecze tak na gienki działa bon na miecze , naszyjnik hp omdlenie miecze kryt, ebo 20grota miecze , helm najlepiej na 60lv 20grota szybkosc ataku jezeli masz eq takie jak wymienilem to polecam trucie gdyz beda szybciej padac komendanty co za tym idzie szybszy exp , uwazajcie zeby nie zajebac gienka w ten sposob:D mi sie to raz przytrafilo :P ps jak otrujemy gienki to beda zadawac obrazenia czesciej ciosami krytycznymi , ok przejdzmy do dalszej czesci eq branza bialko 10do pz 20grota , lzy 20grota hp do pz, trutka najlepiej sr wyzsze i coz tu dodac grota omdlenie , eq jakie wymienilem wcale nie musi byc takie mozna slabsze zapodac jezeli grasz wp to bez specjalnie wyjebanego eq wezmiesz 2.3 gienki a to daje expa lepszego niz na maxi maxi ,wiem bo wczesniej sam expilem na maxi i leci tam w chuj mniej expa niz na gienkach, ps nawet jednego gienka dla leniwych wezcie w kont kupcie atopotki i napierdalajcie ja tak robilem i expilo się git , wiadomo na 1 gienku nie leci niewiadomo co ale lepiej niz na zwyklym spociku co ma hmm z 10grupek ;-)

EQ ktore wymieniłem to raczej na bodego, mentala , dla wp moze byc syf eq ze tak to ujme oby był strach , dla mentala zas juz musisz się zastosować do eq ktore opisalem wyzej , body jako iz ma aure więcej otrzymuje obrazen do pz wiec nie potrzeba mu az tak wyjebanego eq ale to nie to samo co sura wp ;-)

podsumowanie , zeby utrzymac gienki potrzebujesz jak najwiecej na blok ciosow , do pz, omdlenie bardzo dobrze dziala na komendanty czasem i gienki sa omdlone , min 60grota i wtedy juz niezle leca komendanty na ziemie:D , hp nawet 13k styknie raz zapomnialem ebo expilem w lzach i dalem rade 5gienkow utrzymac ,

buffy max po 51.3% pomoc blogo

Jakie granie po parę osób...

Dobre eq żeby utrzymać z 7 generałów i expisz sobie na lajcie w grocie.

Dodam że exp na 2/3 generałach jest porównywalny do expa na maxi maxi w grocie

na 2gienkach leci wiecej niz na maxi maxi ;-)

Ps, raz napisalem na forum metina ten sposob jakies 3lata wstecz dostalem za to bana na forum na okragly miesiąc bo wtedy malo kto myslal zeby na gienkach expic , i malo kto wiedzial jaki exp leci w tydzien z przyszykowanym eq mozna wbic od 75 do 90+ na lajcie bez pocenia się :D

90+ chodzi mi bardziej o 96,98 , sprawdźcie sami a się przekonacie , ale nie najlepiej sluchac wywodów na kanale metin Diim2:D On nie expil na gienkach bo pewnie mu ktos wybijal ale wolal powiedziec ze to jest nudne expienie :D wiadomo jest nudne ale zapomnial dodac ze na spocie jest jeszcze bardziej nudne i meczace...

Jedyne minusy expa na gienkach sa takie iz jak juz mamy zamiar expic to musisz sobie ich zlurac min 3 , samo luranie jest czasochłonne 3gienki to np 2h 1 gienek spod komnaty smoka i drugi chodzący , zabijamy 1formy i czekamy 2h az się zrespi chodzący lub jezeli nie chcemy szukac chodzącego to czekamy 3h i idziemy po gienka spod komnaty smoka, kolejne gienki to natepne 2h lub 3h w zaleznosci od tego czy chcemy szukac chodzacych po calej grocie czy tez wybieramy 2sposob i idziemy po gienki spod komnaty smoka , jezeli nie macie wrogow to moze wam nikt nie wybije gienkow .

to byly minusy expa na gienkach

A plusy sa takie iz nie mordujemy się z expem tak jak na zwyklym spocie starczy ustawic auto atak i co 3min schodzic wlaczac strach ostrze a exp rosnie w oczach.

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

@up dokładnie ja tak wyexpiłem sobie wp 94 bodziaka 90 i buffa do 90 chciałem ale jakoś zakończyło się na 87 :D

a z omdleniem nie należy przesadzać bo jak generał jest omdlony? to nie respi komendantów max 8/10%

ja na 5 genkach expilem :D

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

@up dokładnie ja tak wyexpiłem sobie wp 94 bodziaka 90 i buffa do 90 chciałem ale jakoś zakończyło się na 87 :D

a z omdleniem nie należy przesadzać bo jak generał jest omdlony? to nie respi komendantów max 8/10%

ja na 5 genkach expilem :D

Racja z tym omdleniem ale jezeli ktoś zechce expić na gienkach bodym mentalem to jak najbardziej omdlenie ile wlezie exp moze nie bedzie taki jak bez omdlenia ale unikniemy zgonow:D ja na wp w ogole nie uzywalem omdlenia bo mi to zbedne bylo , wiadomo strach robi swoje ale bodym mentalem to juz nie tak latwo ;P

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

Racja z tym omdleniem ale jezeli ktoś zechce expić na gienkach bodym mentalem to jak najbardziej omdlenie ile wlezie exp moze nie bedzie taki jak bez omdlenia ale unikniemy zgonow:D ja na wp w ogole nie uzywalem omdlenia bo mi to zbedne bylo , wiadomo strach robi swoje ale bodym mentalem to juz nie tak latwo ;P

Bodym czy mentalem to więcej niż 2 jest trudno ustać.

Lepiej już załatwić sobie wp 75lv i expić się w pt.

Btw. ja omdlenie w sumie przypadkiem w itemach miałem ale nawet dobrze bo różnica jest z omdleniem a bez

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Bodym czy mentalem to więcej niż 2 jest trudno ustać.

Lepiej już załatwić sobie wp 75lv i expić się w pt.

Btw. ja omdlenie w sumie przypadkiem w itemach miałem ale nawet dobrze bo różnica jest z omdleniem a bez

Fakt mentalem trudno ustac ja 3 wzialem a eq wieszkosc ze tak to ujmę perfect na gienki :P w dodatku 3 chodzące warto dodac ze chodzące sa sporo slabsze niz te spod komnaty smoka.

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

Fakt mentalem trudno ustac ja 3 wzialem a eq wieszkosc ze tak to ujmę perfect na gienki :P w dodatku 3 chodzące warto dodac ze chodzące sa sporo slabsze niz te spod komnaty smoka.

Tak i w dodatku respią się co 2h to szybciej sobie je zlurujesz :)

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Witam, mam pytanie grałem kiedyś w Metina i niedawno zobaczyłem sobie że strasznie dużo osób ma już 105 lvl i teraz o to moje pytanie.... Jakim cudem ludzie tak szybko expią te lvl? Pierścien z IS rozumiem, pierścień z metina i coś jeszcze można mieć?

PD is pd z metkow i pd z groty na 3h da się łaczyć do tego dochodzi branzoleta milosci 20% wiecej expa jezeli masz 100% pkt milosci , mozesz się ohajtać z innymi postaciami po czym wziąć 1stronny rozwod i takze masz 20% expa o ile kupisz branzy milosci , moim zdaniem byłoby to traktowane jako bug stad tego nigdzie nie pisalem ale znam osoby uzywajace tego sposobu ktore juz wyexpily nie jeden 105lv a 3-4konta ;-)

rownie dobrze mozesz wyexpic sobie postac z poleconych do 70lv i co 10lv dosajesz nagrode na 50lv chyba pd na 3h? a na 60 lub 70lv na 10h te pdki sa zdejmowane tak jak te z groty i da się je laczyc z pd na 1h co daje nam 150 expa.

starczy pomyslec i masz ten 105lv , osobiscie juz od jakiegos czasu nie gram w Pl bo nie ma nic czego bym tam nie osiągnał , malo oferuje ogolnie metin.pl i nic nie wskazuje na rozwoj dalszy metina ,jeszcze ten spadek graczy na 3 serwerach się idzie jakos pobic stad zaprzestałem gry , w dodatku jakiś nap skasował mi konto ale to tylko 1 z powodów dla czego nie warto grac w chwili obecniej na PL. Ale jezeli jestes poczatkujacy i chcesz się pobawic to takze odradzam :D

Dodam iż sposób wyżej przeze mnie wymieniony jest uzywany przez jakies 95% graczy ktorzy wbili 105lv , czyli wp nawet 75lv wiecej ogarnie niz inna postac z 99lv:D robią tacy ludzie pt luruja od 4do hmm 10gienkow i napierdalaja lv , na moim serwerze jeden body wbil samodzielnie na gienkach 105lv expil na 3, reszta wbijala głownym kontom lv poprzez pt z wp ;-).

Tyle , myślę że kazdy wie jak najefektywniej expic lub co powinien miec do expa , wmawianie innym ze GM pomaga expic ludziom jest po porstu chujowo naiwne , pisałem ten niby tut lekko ujmując chaotycznie ale myslę ze kazdy po przeczytaniu moich wypocin powinien to pojac:D

8adad81701a75f66m.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...