Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy to zdj jest z neta ?

Tychus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Teraz już jest z neta.

Dałem wyszukiwanie z obrazem i nie znalazło, więc pewnie nie.

PS: Fajne cycki :DDD

graphic.png

Opublikowano

Teraz już jest z neta.

Dałem wyszukiwanie z obrazem i nie znalazło, więc pewnie nie.

ooo kurwa!

Ja to mam farta. Bo wiesz ja szukałem partnerki :D i taka osoba mi sie trafiła

sig2@TychusPL@eu@9@0@11111111111111@1111

Opublikowano

50 lat później. Stare małżeństwo siedzi sobie w fotelu, przychodzą wnuki.

-Dziadku dziadku! Opowiesz mi jak się poznaliście?- pyta 9 letnia wnuczka, siadając przed nimi i walcząc ze skaczącym biustem.

-Eeeee... lol, muszę?- pyta się dziadek. -No proooszęęę...- wnuczka próbuje położyć się na brzuchu na dywanie pod dziadkiem, ale po chwili rezygnuje gdyż biust rozmiaru C95 bardzo jej przeszkadzał.

-To musi być takie romantyczne! Jesteście ze sobą ponad 40 lat!

-No dobra. A więc... Włączyłem komputer... wszedłem na mpcforum......

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Ty chyba większych cycków nie widziałeś. To jest deska, a nie cycki. Jedyne co ona stosuje to podtrzymuje rękoma cycki, przez co wydaje się, że są większe.

Antyspam: Raczej nie jest z neta, ale usuń, bo jak się ten ktoś dowie to masz kłopoty ;p

Opublikowano

Ty chyba większych cycków nie widziałeś. To jest deska, a nie cycki. Jedyne co ona stosuje to podtrzymuje rękoma cycki, przez co wydaje się, że są większe.

Antyspam: Raczej nie jest z neta, ale usuń, bo jak się ten ktoś dowie to masz kłopoty ;p

no kurwa bez przesady, jaki ty byś rozmiar chciał xD dobre są, nie muszą mieć rozmiaru kół od samochodu od razu

a i szukasz partnerki a takie zdjęcie dostałeś, no fajnie tylko mogę się domyślić, że ona nie widziała twojego bo od razu by się przestraszyła i nie byłoby dalszej rozmowy + zapewne to z jakiegoś gimbusiarkiego czatu więc na etapie zdjęć przez internet się to zakończy więc sie nie podniecaj bo i tak nie zaruchasz

Opublikowano

xxx na tej stronie można zlokalizować KAŻDEGO po numerze telefonu! Polecam! :)

Tak, za 4zł z vatem :*

Co do autora tematu: bardzo mądrze, dziewczyna na pewno będzie dumna ze zdjęcia na MPC!

Opublikowano

Ładnie się prezentują xD Lepsze takie niż jakieś zwisane do kolan albo u kobiety z dupą jak 2 fotele w kinie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...