Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Co kupic za okolo 190nd / Co kupic za . . .kk

marceli17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema ! mam pytanie. Co kupic za nos dolary w kwocie 50zl? jestem na wakacjach pisze na szybko wiec mam do zaladowania paysafecard za 50zl. + mam 1nd na koncie

Co kupic? ile KK z tego bedzie?

2 pytanie to co za ta kwote kupic na maga? myslalem nad sp bo mam holke 55+7 dg 23+3 blue 20 i red 19j....

A moze ulepszac holke? chodzi mi glownie o exp.

ps. nie mma polskich znakow. Podbijam warszawe a mam w hotelu ruski komputer ;=;

1375198444-U163133.jpg

Opublikowano

@up okazalo sie ze za 50zl mam 166nd ;-;

68 EQ mam na 63 rozge u6+7 zbrojka na 55 u4+5 na 70 mam u4+6 i na 74 u6+5. miotacz mam na 58 u+5 i na 73 chyba u5+6 ( tylko na szopy wiec nie kupuje lepszego ) resy mam 130% sw 10% mrok 100% ogien i na wode zrobie, resow nie kupuje robie sam taniej, a efekt taki sam ;) gram na avalonie. mam tez dywan, czape malpy itp. wlasciwie to tylko sp mam slabe ;/

1375198444-U163133.jpg

Opublikowano

@up okazalo sie ze za 50zl mam 166nd ;-;

68 EQ mam na 63 rozge u6+7 zbrojka na 55 u4+5 na 70 mam u4+6 i na 74 u6+5. miotacz mam na 58 u+5 i na 73 chyba u5+6 ( tylko na szopy wiec nie kupuje lepszego ) resy mam 130% sw 10% mrok 100% ogien i na wode zrobie, resow nie kupuje robie sam taniej, a efekt taki sam ;) gram na avalonie. mam tez dywan, czape malpy itp. wlasciwie to tylko sp mam slabe ;/

Na światło zrób jeszcze.

Hmm, może kup posejdona ? :p

Opublikowano

@up kolega 90+ tez mowil ze posejdon lepszy od blue ;D i chyba sobie tak zrobie ;P

+ postaram sie zdobyc nd z nowego tutoriala klausa ;3

1375198444-U163133.jpg

Opublikowano

Nie łatwiej ci kupić za paysafecard KK na allegro? 2zl/1kk avalon, lepiej wyjedziesz niz na nd

69mRNXM.jpg

Opublikowano

@up nie z moimi rodzicami ;)

A pzt moze ja wole ND? pytanie to co kupic za nd a twoj post jest teraz zbedny i tylko spam robi ;x

1375198444-U163133.jpg

Opublikowano

@marceli17 To forum i mam prawo do wypowiedzi, jeśli moja odpowiedz cie nie interesowała to nie musiałeś jej komentować... Ja nie nauczę cie manier ale pogratuluj swoim rodzicom sukcesu wychowawczego, i łatwego marnowania pieniędzy poprzez takie bezsensowne inwestycje.

69mRNXM.jpg

Opublikowano

@up po 1 odpierdol się od moich rodziców chyba że serio chcesz mnie wkurzyć. Po 2 moje pieniądze inwestuję w co chcę, masz prawo do wypowiedzi a nie do spamu -.- Pytanie było co kupić za ND a nie na allegro. . .

1375198444-U163133.jpg

Opublikowano

I co teraz się będziecie kłócić? Jeszcze do tego na forum, idźcie sobie na gg, skype, ts albo się spotkajcie w realnym życiu i się możecie wyzywać do woli...

A co to tematu, to jeżeli nie wydałeś jeszcze tych 166 ND to możesz kupić pudło, (teraz wróciło do dawnej ceny 99 ND) 2 eliksiry inicjalizacji, a za resztę kup Głośniki.

Opublikowano

@up ja się nie kłócę, tylko uprzedzam idiotę żeby odpierdolił się od mojej rodziny.

A pzt doładowałem za 100zł, wyciągnołem 60kk (nossi :3) więc można zamknąć ;P

1375198444-U163133.jpg

Opublikowano

Proszę o odpowiednią nagrodę od moderatora za powyższe posty które są dla mnie obrazą i według regulaminu są karane, zależy mi na tym z tego powodu, że ja również takie ostrzeżenie otrzymałem :)

PS: Śmieszy mnie fakt, że koleś który jeszcze musi pytać o zgodę rodziców, śmie mnie nazywać idiotą, wcale nie obrażam twoich rodziców, konstruktywnie krytykuje jedynie postępowanie twoje i ich.

69mRNXM.jpg

Opublikowano

@up

1. MOJE pieniądze, robię z nimi co MI się podoba, ponieważ sam zarobiłem te pieniądze.

2. A dla mnie to co pisałeś to obraza, dla mnie i moich rodziców

3. W dupie mam te warny, mam płakać bo ban na koncie? zrobię inne i tyle -.- jakoś nie jestem osobą która musi nabijać na chama posty itp . . .

1375198444-U163133.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...