Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem ze stresem, czerwienieniem się i płaczem....

dandzio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

Mam taki problem w życiu ze sobą. Bardzo często się stresuję, robię się czerwony i zbiera mnie na płacz. A mam 17 lat i to raczej nie jest normalne. Próbuję sobie jakoś z tym radzić unikam sytuacji stresowych itp.. Proszę o was o jakieś rady może jak to leczyć? Bo jak narazie odkryłem że jedynym lekarstwem na to jest alkohol ale ja nie chcę ciągle chodzić nawalony :p HELP?

Opublikowano

Jak siedzisz cały czas przed komputerem, a jedyny kontakt z ludźmi masz na serwerze to się nie dziw. Częściej rozmawiaj z ludźmi to Ci może przejdzie z czasem.

Opublikowano

Jak siedzisz cały czas przed komputerem, a jedyny kontakt z ludźmi masz na serwerze to się nie dziw. Częściej rozmawiaj z ludźmi to Ci może przejdzie z czasem.

To siedzenie już się dawno zmieniło. Teraz siedzę tylko po to aby obejrzeć jakiś serial i wejść na fejsa. Od pół roku chodzę na siłownię. Teraz w wakacje pracuję na budowli ( dziś padał deszcz a kładziemy fundamenty więc wolne). Ale właśnie pozostał ten problem i nie potrafię mu zaradzić.

Opublikowano

1) Psycholog

2) Wypłacz się.Płacz tak długo,ile tylko możesz,aż Ci się odechce.

Gdy ja miałem 4-5 lat,lubiłem płakać bez powodu.Siadałem w kąciku,i przypominałem sobie smutne rzeczy,czy coś,i płakałem :D.

Opublikowano

1) Psycholog

2) Wypłacz się.Płacz tak długo,ile tylko możesz,aż Ci się odechce.

Gdy ja miałem 4-5 lat,lubiłem płakać bez powodu.Siadałem w kąciku,i przypominałem sobie smutne rzeczy,czy coś,i płakałem :D.

A ile taki psycholog kosztuję za wizytę ? A na płacz mi się zbiera nie bez powodu.

Opublikowano

ja jestem gruby i nie mam przyjaciół i siedze przy komputerze ale rozmawiam sobie grająć z kolegami wirtualnymi , czasem pomaga to że wejdziesz sobie na serwa i sie wydrzesz do mikrofonu lub coś podobnego potrolujesz i wtedy nie bedziesz ryczeć jakieś 2-3 dni :/]

Dokonuje tego na własnym doświadczeniu .

Spróbuj .

Opublikowano

A ile taki psycholog kosztuję za wizytę ? A na płacz mi się zbiera nie bez powodu.

około 70zł ale ze jesteś niepełnoletni możesz skorzystać z psychologa szkolnego

Opublikowano

ja jestem gruby i nie mam przyjaciół i siedze przy komputerze ale

rozmawiam sobie grająć z kolegami wirtualnymi , czasem pomaga to że

wejdziesz sobie na serwa i sie wydrzesz do mikrofonu lub coś podobnego

potrolujesz i wtedy nie bedziesz ryczeć jakieś 2-3 dni :/]

Dokonuje tego na własnym doświadczeniu .

Spróbuj .

Tu nie psycholog,tylko terapeuta jakiś potrzebny.To nie jest normalne.

Co do tematu,polecam udać się do płatnego psychologa.Lepiej na tym wyjdziesz,pomimo tego,że nie będzie za darmo.

Opublikowano

Szkolnego chyba nie mam sam nie wiem. Chodzę do szkoły średniej więc raczej juz tam takich rzeczy nie ma. I mieszkam obok nie za dużego miasta i nie jestem pewien czy jest w nim psycholog.

Opublikowano

Co w z tym płaczem. Nie napisałem nawet że płacze tylko mi się zbiera na płacz i to nie tak że sobie siedzę i bez powodu. Tylko np. jak mam kłotnie z rodzicami.

Opublikowano

Masz stan depresyjny czy coś w tym stylu, rok temu miałem tak że przez miesiąc po powrocie ze szkoły wchodziłem do łóżka i z niego nie wychodziłem nic nie jadłem tylko oglądałem rzeczy na tablecie, które mnie nawet nie interesowały. Niedługo ci przejdzie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...