Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bug/cheat na handel XenoxMt2 (Coś jak trade)

KasatorFrycu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oświecę was, wystarczy pogrzebać w pliku odpowiadającym m. in. za użycie przedmiotów (uiinventory), tam są zapisane funkcje sprawdzające poprawność próby rozdzielenia przedmiotu, jednym z nich jest właśnie "Aktualnie handlujesz" (czy jakoś tak to leciało). O ile się dobrze orientuję, niektóre z tych "błędów akcji" są sprawdzane jedynie na cliencie, wystarczy je edytować i wszystko powinno grać.

Jeśli pomogłem nie pogniewam się za like.

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Skoro istnieje,to czemu kradzione są itemy na takich privach? Przecież to niemal nie ma realnej wartości. Kto miałby się ujawniać,dla tak marnego zarobku,skoro na PLu mógłby w ten sposób zdobywać naprawdę cenne przedmioty?

Może dlatego że ludzie już nie chcą grać na pl . A wracając do tematu to trade hack istnieje od dawna tylko nikt wam o takim czymś nie powie . Sam zostałem tak okradziony jakieś 2-3 lata temu na pl.

Opublikowano

Ludzie nadal grają na PLu, a itemy tam są droższe niż na privach. Wielu twierdzi, że miało do czynienia z Tradehackiem, jednak dowodów nadal nie ma.

Nadal obstaję przy swoim, że jest to wymysł ludzi, który nie ma potwierdzenia w rzeczywistości.

Opublikowano

Może dlatego że ludzie już nie chcą grać na pl . A wracając do tematu to trade hack istnieje od dawna tylko nikt wam o takim czymś nie powie . Sam zostałem tak okradziony jakieś 2-3 lata temu na pl.

te 2-3 lata temu istniało cos takiego jak "trade hack" a inaczej mowiac iluzja przedmiotu, ale niestety to zostalo juz naprawione ;/

• 4 tygodnie później...
  • 1 rok później...
Opublikowano

Oświecę was ;d 

Sam z tego korzystam

...

-Python

-ArtMoney SE 

-Trochę doświadczenia

Dalej sami sobie radźcie ;d powodzenia :)

MW-800x200-banners-2013-8.jpg

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mnie tez tak okradł gościu ale na iMetinie fakt, że nie było nic cennego bo 20 białych pereł za 20 niebieskich wymieniałem i po akceptacji nic nie dostałem. Ale jest to dowód, że niniejsze hacki istnieją.  :angry:

Opublikowano

Mnie tez tak okradł gościu ale na iMetinie fakt, że nie było nic cennego bo 20 białych pereł za 20 niebieskich wymieniałem i po akceptacji nic nie dostałem. Ale jest to dowód, że niniejsze hacki istnieją.  :angry:

o.O sam gram na imetinie i tera boje sie o moje eq. Znalem buga gdzie mozna bylo sprawic ze koles wywalil zbroje ta co mial zalozona zamiast tej z eq. W TH nie wierze poniewaz to by wymagalo dostepu do plikow servera.

Odpisujesz na moj post? Dodaj @Aintence jesli chcesz abym go zobaczyl.

4F6xoLt.jpg

Opublikowano

o.O sam gram na imetinie i tera boje sie o moje eq. Znalem buga gdzie mozna bylo sprawic ze koles wywalil zbroje ta co mial zalozona zamiast tej z eq. W TH nie wierze poniewaz to by wymagalo dostepu do plikow servera.

To w takim razie jak on to zrobił ? ze po pomyślnej wymianie perły nie pojawiły się w moim eq a te co dawałem znikły ?

Opublikowano

To w takim razie jak on to zrobił ? ze po pomyślnej wymianie perły nie pojawiły się w moim eq a te co dawałem znikły ?

Pliki metka pewnie dzialaja tak samo jak pliki z GTAV. 90% plikow jest sprawdzane z serverem a 10% mozna zmodowac. pewnie jedna z funkcji nie jest sprawdzana i ktos ja przerobil na tyle zeby mogl wyciagnac itemki zanim akceptowal.

Odpisujesz na moj post? Dodaj @Aintence jesli chcesz abym go zobaczyl.

4F6xoLt.jpg

Opublikowano

tutaj nie chodzi o to wyciągnąć itemki z handlu :D jest bug że na handlu jest 1 item a tak naprawdę da mu się np. 100 lecz on ciągle będzie widział na handlu 1 :D teraz trzeba zrobić to w drugą stronę :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...