Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

rower longway opinie - proszę ;p

robotek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam. // ED. KENITE to jest model ;p
za swoje zarobone pieniadze kupiłem dziś rower longway , pierwsze wrażenie robi takie ze ludzie nie wieza ze dalem 500zł a 1500... :D
ale. teraz tak to jest jakis longway na E jutro rano sprawdze i podam
drugie, opłaca mi sie inwestować w ten sprzet? jak nastolatek lubie czasem podskoczyć na pijanym czy przyśpieszyć ale bez przesady ;p kupiłem bo moj stary sztywny zakończył żywot wypadkiem ;d jade i przezutki wbiły w szprychy zerwały je i koniec jazdy ;d longwaya dziś doregulowałem i są w nim: przednie koło na centre, nowe dwie tarcze bo są krzywe, klocki bo nie hamują, no i widelec bo mam wrazenie ze kurna zara jebnie xD dodajac jeszcze uroku do sraki za 500zł te zaciski wygladaja dziwnie, przy hamowaniu cale sie ruszaja, w sesie nw. dziwnie to opisac :D dlatego pytam co o nim sadzicie, to naprawde taki tani chłam? byl za 750 i jest przecena bo to ostatnie te modele w sklepie.

pod moim osobistym wrazeniem jest wymienny wkład korby :P no i ten wygląd, jak jakis rower z nie wiem skad ;d oczywiscie jechalem na lepszym ;d kumpel ma rower 1 widelec, tarcze na olej itp. ale mi taki nie potrzebny, bo raczej bd malo jezdzil + jak go zakonserwowac lub czy zlozyc jakis zlom, bo jezdze w zime dosc duzo, i zastanawiam sie czy nie zlozyc czegos nawet z centra byle by toczylo sie i hamowalo pozadnie w zime, opone home made

wiem... 1500 i mam rower krossa ale... nie mam smartfona a co dopiero rower za poltorej . no a wiec dlatego pytam ostatecznie i krodko, inwestowac w rower, ma trzymac z 3 sezony ;p

Nieregulaminowa sygnatura.

Opublikowano

inwestować no hmm jak już wydałeś to zainwestuj za jakiś czas łancuch olejem by odswieżyć myć regularnie etc. a czy dobrze , że kupiłeś w sumie nie jest zły.

Opublikowano

jazda próbna wyszła wyśmienicie, rowera nie słychać prawie, doregulować przeżutki zaraz musze, a tarcze może ręką dogiąć delikatnie z wyczuciem?

Opublikowano

ok. narazie styka :D nie szoruje już. powiem że bałem się że to jakiś TOTALNY chłam a powiem że jak za 500zł to... przyszłościowo jak rama sie nie przetrze ani nie wybije to kupie mu osprzęt zooma i shimano ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...