Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prawda ?

Corydoras

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Jakie jest wasze zdanie ?

Osobiście myślę, że to 100% prawda.

PS. musiałem napisać te temat, wkur*ił*m się, gdy zobaczyłem zdjęcie na fb jakiegoś pajaca z wylizanymi włosami, który robił sobie fotkę do lustra z telefonem -/-

Świat schodzi na psy.

25922549244105920328.jpg

; *

Opublikowano

Byłeś sam w wojsku? Najbardziej chcą tej służby wojskowej osoby, która tam nie były :D Sam też nie byłem ale tu na forum już była taka dyskusja. Ponoć patologię tam mają w wojsku czy coś ^^ Taki pedał pójdzie do wojska jak z niego wróci nadal będzie pedałem. To że teraz nie musimy walczyć o nas kraj i że ludzie mogą sobie pójść do sklepu i kupić rurki to chyba dobrze.

Opublikowano

ja uwazam ze powinni przywrocic obowiazkowa sluzbe ;]

Byłeś sam w wojsku? Najbardziej chcą tej służby wojskowej osoby, która tam nie były :D Sam też nie byłem ale tu na forum już była taka dyskusja. Ponoć patologię tam mają w wojsku czy coś ^^ Taki pedał pójdzie do wojska jak z niego wróci nadal będzie pedałem. To że teraz nie musimy walczyć o nas kraj i że ludzie mogą sobie pójść do sklepu i kupić rurki to chyba dobrze.

nie wiem czy mam racje, ale pedalow do woja nie brali chyba

Age is just a number :)

Opublikowano

Wybaczcie, ale chyba już wystarczy tematów z serii "chłopak w rurkach to pedał, będę go hejtować na MPC". Dopóki nie nauczycie się kulturalnie dyskutować, nie obrażając przy tym innych to nie będzie takich tematów w ogóle.

Btw. o gustach się nie dyskutuje, eot.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...