Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Zbroje na jakim serwerze?

Yosito0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko :D na jakim serwerze <easy,pvp,4fun> na maxa łatwym (Oprócz AvalonMT2 bo to nie jest easy -.-) xD mogę znaleźć te zbroje?

Myślałem że na HammerMT2 będą ale się zawiodłem :( Musze mieć serwer na którym szybko je zdobędę.. jestem Youtuberem i chce nagrać coś zarąbistego.. jednak do tego potrzebne mi są te właśnie zbroje :c HELP!

Opublikowano

Te zbroję są boskie! Yosito ! A co nagrasz? czekam tak długo już na odcinek jakis :c Nie znam niestety serwera.. nie potrafię ci pomóc :c

Opublikowano

Wszystko fajnie tylko że to i tak nie to czego szukam.. napisałem że serwer 4fun.easy, pvp.. cos jak hammermt2.. Nie mam czasu expic. :/ te zbroje są mi potrzebne tylko do nagrania :/ Podaliście mi serwery ale MEDIUM.. tego nie szukam :/ wiecej propozycji?

Opublikowano

To jest już obojętne jaki :P zagraniczne pewnie mają ale ja nie znam serwerów za dużo :/ nadal prosze o pomoc jeżeli ktoś coś wie pisać ! :)

Opublikowano

Poszukaj na zagranicznych, kiedyś na niemieckim widziałem

to powiedz mi jaki to byl niemiecki.. masakra szukalem juz 2 dzien.. i nic! :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...