Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy warto kupić ps3 jeśli ?

piotrek125

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie robię ten temat aby dowiedzieć się czy warto kupić ps3 500gb za 1000zł z najnowszym assasinem. Mam xbox360 no ale ps3 chyba lepsze ? proszę o pomoc. Mam też telewizor 3d ale xbox nie ma 3d więc proszę o pomoc daje like

Opublikowano

Sama konsola to koszt 850-900zł AC3 około 100zł, opłaca się zakup takiego zestawu.

Czy PS3 jest lepsze to temat rzeka, ja sugeruje się grami a szczególnie tytułami ekskluzywnymi które od czasów PS2 Sony ma po prostu lepsze, dodatkowo usługa Playstation Plus(we wrześniu właśnie otrzymamy AC3 za "darmo").

Moim zdaniem nie ma co się zastanawiać, konsolę warto kupić.

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Sama konsola to koszt 850-900zł AC3 około 100zł, opłaca się zakup takiego zestawu.

Czy PS3 jest lepsze to temat rzeka, ja sugeruje się grami a szczególnie tytułami ekskluzywnymi które od czasów PS2 Sony ma po prostu lepsze, dodatkowo usługa Playstation Plus(we wrześniu właśnie otrzymamy AC3 za "darmo").

Moim zdaniem nie ma co się zastanawiać, konsolę warto kupić.

A jeśli mam telewizor 3d to będzie 3d we wszystkich grach czy w niektórych ?

Opublikowano

PS3 vs Xbox360 to, to samo co PES vs FIFA i na odwrót, każdy chwali to co ma.

Mylisz się , PS3 to nie jest to samo co Xbox360.

PS3 Jest 2 razy lepsze.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Ja powiem tak - mam TV od Sharpa 60' 3D i jak włączysz 3D w grze, która nie posiada funkcji gry w 3D to gra zadziała w 3D, ale bez takiego efektu jak gra z funkcją gry w 3D ;)

Tabciogaraj.png

ps3_10.png - ps4_10.png - psvita_10.png
Zajmuję się sprowadzaniem różnego rodzaju towarów z Chin. Potrzebujesz pomocy? Pisz!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...