piotrek89 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Opłaca się teraz wystawiać serwer medium? Odnośnik do komentarza
Kazge Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Opłaca i to jak. Właśnie takiego szukam, lecz nic nie ma :/ You know my name. Not my story. You see my smile. Not my pain. You notice my cuts. Not my scars. You can read my lips. Not my mind. Odnośnik do komentarza
Hajda™ Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Jest to opłacalne tylko taki porządny Medium z masą innowacji,którego świat nie widział będzie cieszył zainteresowaniem się przez długi czas. Odnośnik do komentarza
piotrek89 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Bo właśnie 24 startujemy 22 będzie prezka lub nawet jutro po 22 i dlatego się Was pytam. Mi chodzi najbardziej o to , żeby gracze byli zadowoleni to się najbardziej liczy dla mnie. Jak myślicie dużo osób by pograło? Odnośnik do komentarza
xRaven Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Zależy. Głównie od tego czy będzie tam cos innego niż na wszystkich serwerach. Ludzie lubią innowacje. Myśle że jak nie będzie tam zbyt dużo setow eq i innych gó****. Ja zagram napewno jesli mi sie spodoba serwer. Odnośnik do komentarza
piotrek89 Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Do setów to będą 4 sety zbroji i broni. Odnośnik do komentarza
Kashido Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 no nie wiem czy będzie masz reklame na yt ? daj kilku youtuberom niech pomogą w reklamie to bedą gracze:) Odnośnik do komentarza
piotrek89 Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Właśnie mam taki zamiar. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.