Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PayPal Z góry przepraszam za dział

xPeroPl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema na początku chciałbym przeprosić za dział w jakim to umieściłem ale nie wiedziałem gdzie go umieścić .

Mianowicie sprawa ma się tak , Mam 16 lat nie mam konta bankowego a chcę sobie kupić grę w sklepie internetowym . Rodzice są przeciw wydawaniu kasy na gry więc oni nie zrobią mi przelewu . I mam tutaj pytanie to ludzi obeznanych w temacie jak mam przesłać sobie pieniądze na moje konto PayPal ( zrobiłem je tylko teraz na tą okazję ) Czy można wysłać pieniądze przelewek pocztowym ? Wiem , że na poczcie są jakieś papierki (chyba czerwone) one chyba to tego służą . Nie mam pojęcia jak wysłać tym pieniądze na mojego PayPala. Chciałbym żeby mi ktoś opisał jak to coś wypełnić i co z tym zrobić z góry dzięki

Opublikowano

ja tez jak kupowałęm gre to przez tradycyjny przelew na poczcie on trwa od 3 do 6 dni bodajże.

no podchodzisz tam do kasy pytasz o kwitek na przelew wypelniasz.

Opublikowano

nie musisz na paypal na str. z grami etc powinno a raczej musi sie dac od razu przelew z poczty daja ci tam dane i na poczcie wpisujesz je.

sygna1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...