Skocz do zawartości

[Pytanie]Mam pomysł na serwer, ale czy wypali!?

kubiak11

Czy wypali?  

28 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zrobi? taki typ serwera?

• Tak
      16
    • Nie
      12
  2. 2. Czy zagrasz na takim serwerze?

• Tak
      14
    • Nie
      14
  3. 3. Czy pomóg? by? w p?aceniu na serwer?

• Tak
      6
    • Nie
      22
    • Nie wiem
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Siema, gdyż wpadłem na pomysł, żeby was ludzi zapytać czy zrobć serwer minigames czyli splegg,spleff,survivalgames,tf2,the walls? Gdyż

nie wiem czy wypali więc pytam was czy zagrali byście na takim typie serwera? Gdyż chcę zrobić serwer 300 slotów + na start to będzie kosztować, ale jak będzie więcej, żebym założył to zrobie, ale samemu mi sie nie uda. Będę potrzebował co najmniej 3 techników i 5 budowniczych do budwania aren sg i w ogóle. Jeżeli byście pomogli wpłacić byśmy byli wdzięcznie ! głosować!

Raczej nie wypali, bo teraz powstaje mnóstwo serwerów, które są po prostu podróbami serwerów Hive i Hypixel. Splegg, quake, thewalls, hideandseek, bow spleef, paintball - wszędzie to samo. Wybić taki serwer będzie bardzo trudno, tym bardziej, że taki Hive, czy Hypixel posiadają tysiące slotów, świetną reklamę, klimatyczne mapy itp., więc trudno będzie bez poważnych nakładów finansowych zachęcić graczy, aby zmienili serwer na twój jeżeli tam mogą znaleźć to samo tylko w wersji, że tak powiem "mega".

Spoko, narazie w ankiecie ze mną są 4 osoby do płacenia :) , Ale też chciałbym być Budowniczym, ale będziesz potrzebował na taki server rozgłosu (Prezki na YT i np. Livy z Budowy serva) takich ludzi też poszukaj, narazie zgłaszam się na Technika:

Imię: Mateusz

Lat: 13 (Po mutacji)

Znajomość pluginów: Większość podstawowych, niektóre funkcje WD których nie ma w prawie każdym TuT (Nauczyli mnie Admini MineFox)

Czy posiadam server: TAK - w budowie, sam buduję część Londynu (Nie zdracę jaki to typ, ale takiego jeszcze nie było :))

TS3: TAK

STYL BUDOWANIA: XVII-XVIII w. Londyn, Wioski Elfów z Dużymi Epic Drzewami, Ogółem Magiczna/Średniowieczna Atmosfera :)

Jak coś to pisz mi na Skype

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum [Pytanie]Mam pomysł na serwer, ale czy wypali!?   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...