Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Enchant - Pytanie

eXclusiVe^

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, poszukuję sposobów na dokładne enchantowanie, chodzi mi o to że chcę np. prot 4 i żeby mi to weszło, da się jakoś rozpoznać te litery ? Jeżeli nie to czy są jakieś inne, dobre sposoby ? Czekam ! Pomocy !

Counter Strike Global Offensive

graphic.png

Opublikowano

enchantój książeczki na 1 lv wejdzie prot 1 szybko potem 2 ksiązeczki ptot 1 i masz prot 2 dajesz 2 książki prot 2 masz prot 3 dajesz 2 książeczki prot 3 i masz prot 4. Jak pomogłem daj lajka :)

nieregulaminowa sygna/eryk

Opublikowano

na single są mody, ale na multi nic takiego, jedynie doświadczenie, Proty enchantujesz na połowe 1 linijki, 4/2 też, 4/3/3 na całą 1 linijke i połowe 2.

ach_96055.png

"Gram w LoLa bo nie działa mi DotA 2" - Mrostry0407

Opublikowano

Moge Ci dopowiedzieć, że od Villagerów ( Dokładnie białego) możesz zakupić książki 1. Proty, 2. Infinity, 3. Ostrość 4, Zaklęty ogień 1, pozdrawiam:)

ach_96055.png

"Gram w LoLa bo nie działa mi DotA 2" - Mrostry0407

Opublikowano

Enchant ksiązki na 1 lvl a jak chcesz na 30 to na eq umiem tak że linia pierwsza +3/4 zawsze mi Prot wbijał ale ci nwm cała też może być. Powodzenia : )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...