Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Petycja ws. DoC na Androida

Mrow

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skoro na iOS jest to czemu nie ma wyjść na Androida? Właśnie została stworzona strona społecznościowa na Facebooku w ramach petycji do tejże właśnie gry.

on.fb.me/18Icb7H 

Co o tym myślicie? Hmm?
Opublikowano

Sam raczej nie byłbym w stanie skorzystać z takiej możliwości gry w DoC na Andku, bo sprzęt mi na to na pewno nie pozwoli ( przedwojenna x8 ), ale myślę, że gra miałaby swoich zwolenników na tej platformie ;)

sfl8.jpg

Opublikowano

Ja na pewno byłbym za stworzeniem tego. Na pewno DoC zyskałoby o wiele większą popularność niż teraz. Gdyby pojawiła się w topowych aplikacjach na android to wtedy już tylko czekać aż fala graczy dorwie się do komputerów i telefonów by zagrać w Duel of Champions :)

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Super pomysł sam się kiedyś zastanawiałem jak ściągałem czemu ma niby nie być na andka. Mam nadzieję, że do 12 września zrobią, zawsze będzie można pyknąć na fonie ;]

Ilość postów:

100-postów-[]
200-postów-[]
400-postów-[X]
800-postów-[X]

Pomogła ci lub spodobała ci się moja odpowiedź? Daj like ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...