Mrow Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Skoro na iOS jest to czemu nie ma wyjść na Androida? Właśnie została stworzona strona społecznościowa na Facebooku w ramach petycji do tejże właśnie gry. on.fb.me/18Icb7H Co o tym myślicie? Hmm? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dedikoso2345 Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Ja jestem za grac w DoC na tablecie z androidem to by było coś ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sharavy Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Sam raczej nie byłbym w stanie skorzystać z takiej możliwości gry w DoC na Andku, bo sprzęt mi na to na pewno nie pozwoli ( przedwojenna x8 ), ale myślę, że gra miałaby swoich zwolenników na tej platformie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stokarz Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Ja na pewno byłbym za stworzeniem tego. Na pewno DoC zyskałoby o wiele większą popularność niż teraz. Gdyby pojawiła się w topowych aplikacjach na android to wtedy już tylko czekać aż fala graczy dorwie się do komputerów i telefonów by zagrać w Duel of Champions By Vanosz|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member | Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasieeks™ Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 to by było coś , teraz nie mogę się przekonać do tej gry ale wieczorkiem z tabletem zawsze można by spróbować sell klucze aktywacyjne cs go za psc i skiny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volkin Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Super pomysł sam się kiedyś zastanawiałem jak ściągałem czemu ma niby nie być na andka. Mam nadzieję, że do 12 września zrobią, zawsze będzie można pyknąć na fonie ;] Ilość postów: 100-postów-[√]200-postów-[√]400-postów-[X]800-postów-[X] Pomogła ci lub spodobała ci się moja odpowiedź? Daj like ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.