Thens Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Witam. Zrobiłem formata kompa i teraz gdy odpalam metina wyskakuje mi Mam kartę graficzną VGA proszę o pomoc! LIMIT LIKE!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wakc34 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Dobrze że masz w ogóle karte graficzną Zainstaluj sterowniki do niej i problem ustąpi Sprawdź w speccy co to za karta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidek0044 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Zrestartuj komputer Sprawdz czy karta spełnia minimalne wymagania gry Pobierz najnowsze sterowniki Pobierz najnowsze directx Sprawdź czy karta fizycznie nie jest uszkodzona (Znalazłem te porady na jakimś forum o metinie, niby działają) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thens Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 ZNAJDZIE MI KTOS STEROWNIK? I PODA LININKI DO ALL RZECZY, KTORE MAM POBRAC? 2 LIMITY LIKE! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobeM Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 sam sobie znajdź, to w końcu twoja karta i tylko ty wiesz jaką masz If you = stupid then insert(foot.in.your.ass) end if Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.