Frugo9999 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Jak często z bossa w srednim lochu dropi kamol ? Jak często z metinow w m2 dropia mounty ? Jak często z Best.Kapitana dropia mounty ? Daje like'a ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solymr Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Z Bossa w średnim lochu,kamyk dropi naprawdę słabo.Maksymalnie jeden dziennie,jeśli będziesz go bił kilkadziesiąt razy dziennie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EmpiUfo Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 1.Słabo 2.Słabo 3.Słabo ogólnie z tego co wypisałeś nigdzie nie opłaca się dropić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajda™ Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Jak często z bossa w srednim lochu dropi kamol ? Jak często z metinow w m2 dropia mounty ? Jak często z Best.Kapitana dropia mounty ? Daje like'a ! Zamiast żerować na Lordzie ja bym wolał pochodzić na metki z rękawicą i buffkiem. A z pozostałych to na prawdę rzadko ;c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MasterCio Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 1.słabo czyli poniżej 50% 2.słabo też : / 40% nizej 3.no powyżej 40 % chyba bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hawajmeister Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Jak często z bossa w srednim lochu dropi kamol? Około 1 na 10zabitychJak często z metinow w m2 dropia mounty? Baardzo słabo, ubiłem z 20 i nic i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykox Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 z rękawicą o wiele większe szanse masz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewozik Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 mimo rękawicy na wszystkie Twoje pytania jest jedna odpowiedź słabo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamS12 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Ech, nikt Ci nie odpowie na pytania, bo to wszystko jest losowe ! Mi może wypadać np. z co 2giego bossa kamol i mam Ci tak napisać ? Chociaż Tobie nie dopisze szczęście i ubijesz 100 takich bossów bez kamyka ? Do wszystkiego trzeba cierpliwości i wytrwałości, jeżeli nie masz innego sposobu na zarobek (mam na myśli mapki w dt, czy red las), to bij tego bossa. Chodź wg. mnie dużo lepszym pomysłem będzie bicie metinów 45, najlepiej z buffem. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Booma Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Up ma rację. Na wszystko jest wyznaczony jakiś %. Jedna osoba ubije 100 lordów i nie będzie kamola, a drugiej z pierwszego wyleci. Wszystko jest losowe i zależy od szczęścia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.