Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

=1.6.4=SFRAGUJ=ZWYKŁY SURVIVAL + FRAKCJE=DROP Z RUD=100 SLOTOW=WŁASNE TS3 I FORUM=WKRÓTCE NOWA EDYCJA=EPICKIE ZAKOŃCZENIE=

NoNewbie

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na serwerze :

-Administracja zabija graczy,eq rzadko oddwane

-Administracja nie reaguje na obrażanie graczy,dopóki nie zostaną użyte wulgaryzmy

-Serwer typowo pod pieniądze

-Vipy mają dużo możliwosci co potwierdza pauze powyżej.

Tak więc szkoda grać ,bo to co macie administracja wam zabierze :*.

Dziękuje,dobranoc.

Opublikowano

1. Gdy administrator walczy z graczem to za każdym razem oddaje walczącemu to co stracił, chyba że się umówią inaczej lub trwa event PvP np. za jakąś nagrodę. W nowej edycji kontakt z administracją będzie ograniczony tylko do komend.

2. Reaguje, ponieważ za obrażanie wyleciałeś z serwera z banem permanentnym. No to jeżeli nie reagujemy to dlaczego szanowny Pan został zbanowany?

3. Gdyby serwer był typowo pod zarobek to nikt z graczy nie dostawałby od administracji nic wartościowego.

4. Standardowy VIP posiada kilka dodatkowych przywilejów, które nie wpływają bezpośrednio na rozgrywkę na serwerze.

Powyższy wpis jest zemstą za zbanowanie Pana banem permanentnym, ponieważ my jesteśmy tymi złymi. Dopóki wszystkich zabijają jest git, ale jak zginą to obrażają się na cały świat. Pamiętaj, że to tylko wirtualny świat Minecraft-a. Pokazałeś na co Cię stać. Gratuluję i dziękuję Ci za ten wpis.

Opublikowano

1. Gdy administrator walczy z graczem to za każdym razem oddaje walczącemu to co stracił, chyba że się umówią inaczej lub trwa event PvP np. za jakąś nagrodę. W nowej edycji kontakt z administracją będzie ograniczony tylko do komend.

2. Reaguje, ponieważ za obrażanie wyleciałeś z serwera z banem permanentnym. No to jeżeli nie reagujemy to dlaczego szanowny Pan został zbanowany?

3. Gdyby serwer był typowo pod zarobek to nikt z graczy nie dostawałby od administracji nic wartościowego.

4. Standardowy VIP posiada kilka dodatkowych przywilejów, które nie wpływają bezpośrednio na rozgrywkę na serwerze.

Powyższy wpis jest zemstą za zbanowanie Pana banem permanentnym, ponieważ my jesteśmy tymi złymi. Dopóki wszystkich zabijają jest git, ale jak zginą to obrażają się na cały świat. Pamiętaj, że to tylko wirtualny świat Minecraft-a. Pokazałeś na co Cię stać. Gratuluję i dziękuję Ci za ten wpis.

ahah zaraz pęknę , Skoro oddajecie eq to dlaczego,nie oddaliście mi 2x eq?

Co do punktu 2. prosiłem Cię o bana na ts,bo załamywałem się jak zabijałeś graczy,i co ,ŻE EQ ODDAJESZ JAK POWERA TRACĄ I IM GILDIĘ CLAIMUJĄ? Tak dostałem perma,ale jak prosiłem Cie o bana to nie dałeś, napisałeś ;

-Będę uprzejmy nie dam Ci bana.

To zacząłem pisać inaczej,i wtedy zareagowałeś,

Punkt 4. Vip ma repair,repairall ,a jak ktoś jest zwykłym graczem to z 1-2h poświęca na naprawę eq...

SmS shop- 6-7 zł za miecz 5/2 32 koxy,zbroje,łuki itp.

^^^

Ostrzegałem ,że umieszcze coś takiego JEŻELI NIE ZMIENISZ SWOJEGO POSTĘPOWANIA WOBEC GRACZY,NIE ZAREAGOWAŁEŚ WIĘC PROSZĘ....

I PRZYPOMINAM... O BANA PROSIŁEM SAM ,WIĘC JAK MOGĘ SIĘ ZA NIEGO MŚCIĆ ,UŻYWASZ CZASEM GŁOWY?

aa i jeszcze punkt 3.

Mam rozumieć ,że rozdajecie itemki?

NIE POLECAM TEGO SERWERA ! Dziękuje.

Opublikowano

Nie będę cytował Twojej wypowiedzi, ponieważ za bardzo daje po oczach. Także nie skomentuję tego co napisałeś, ponieważ nie widzę sensu z Tobą dyskutować :)

Opublikowano

Jaka prawda? Co Ty do mnie piszesz? Popłakałeś się i tyle, a teraz wypisujesz takie bzdety. Może i nie prowadzę idealnie serwera, ale 3/4 osób nic do mnie niema.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...