Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak handlować itemami którymi nie darady handlować

warszawa224

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo.

Mam problem.

Na postaci posiadam dużo rękawić, pd itd. itd. Nimi nie mozna handlować.

Postać sprzedaje, a te itemki chciałbym zabrać.

Wiem, że darade jakoś to zrobić.

Z góry dziękuję.

Opublikowano

Przeciągnij przedmiot na drugą postać.Otworzy się handel,i w nim będzie ów przedmiot.Jeśli się on nie pojawia w oknie handlu,znaczy to,że nie da się go w żaden sposób przenieść.

Opublikowano

nabij tej postaci range na - najlepiej okrutny i ubijaj ta drugą postacią tą co ma te pd ( ta postać musi mieć je założone wtedy szybciej wypadnie z eq ) i tylko tak da rade :) i pamiętaj żeby szybko to podnieść

Opublikowano

To co napisał pan wyżej,sprawdza się tylko w przypadku zwykłych itemów,którymi można handlować.Więc nie polecam,bo tylko sobie rangę zepsujesz.

Opublikowano

nabij tej postaci range na - najlepiej okrutny i ubijaj ta drugą postacią tą co ma te pd ( ta postać musi mieć je założone wtedy szybciej wypadnie z eq ) i tylko tak da rade :) i pamiętaj żeby szybko to podnieść

Na prawdę błyskotliwy pomysł... Tylko,że Itemy specjalne nie wydropisz z postaci na randze minusowej ogółem nawet rzadko dropią itemy zwykłe. Ten sposób co podał dwatrzy24 sprawdzał się na prywatnych serwerach lecz na PL'u to zaporka nie do przejścia.

Dlatego,że Metin2.pl ma zarobek z takich rzeczy jak PD,Rękawice,3Ręka etc.

Opublikowano

Zależy gdzie grasz. Niektórymi itemami można handlować na modzie od kamera.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Hmh

Przeciągnąć

Tą itemke na tą osobę z którą chcesz handlować

Masz problem z grą metin2 ? .

Prywatne serwery oraz Polski

napisz prywatną wiadmości

Napewno odpiszę :)

Opublikowano

Jest to item którym NIE DA się handlować więc nie masz co próbować bo ani próba handlu,sklepiku czy wyrzucenia się nie sprawdzi.

2912562157.png

Więc nie mów mi,że jestem lagerem :D

Opublikowano

Przeciągasz item na drugą postać, jeżeli pojawi sie okno handlu z przedmiotem to znaczy że możesz go jedynie przekazać komuś. Jeżeli nie to nie możesz go sprzedać wywalić, czy też na randze na - zgubić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...