Juri. Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Witam, wystawiłem na tablicy te gry i nie wiem czy dobra cena dlatego powiedzcie mi czy nie za drogo: AC Brotherhood special edition AC 2 Harry Potter i zakon feniksa Avatar G-force Gran Turismo 5 prologue PLATINIUM Wszystkie gry wystawiłem po 35 zł i od tygodnia nikt nie pisze dzwoni :/ Odnośnik do komentarza
armatik Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Wlasnie te gt5 kupilem za 20zl w game4you AC bh sam moge od ciebie kupic za 25 kezeli mieszkasz na gornym slasku Avatar i hp to sa denne gry na ps3 i raczej nikt po takiej cenie nie kupi Odnośnik do komentarza
Juri. Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 up GT5 za 2 dychy ale ja mam platinium inteligecie... na g4u nie patrza nawet czy plytka jest w pudelku to a nie mowiac czy nie porysowana po 2 pewnie nie na ps3 prosilbym zeby napisal ktos kto widzial te gry Odnośnik do komentarza
piotrek125 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 hmm to nie za tanio jak dobry stan to za 40 asasin a reszta za 30 Odnośnik do komentarza
Juri. Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 AC BH i GT5 sprzedaje właśnie a na reszcie bardzo mały ruch na tablicy :/ Odnośnik do komentarza
tripipi Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 up GT5 za 2 dychy ale ja mam platinium inteligecie... na g4u nie patrza nawet czy plytka jest w pudelku to a nie mowiac czy nie porysowana po 2 pewnie nie na ps3 prosilbym zeby napisal ktos kto widzial te gry co z tego, że to platinium przecież to tylko zmiana pudełka i nic po za tym, gra nie jest warta więcej niż 20zł platinium oznacza tylko to, że gra sprzedała się powyżej wyznaczonej ilości przez Sony po prostu sprzedaż przekroczyła oczekiwania producenta i gra dostała znaczek i brzydkie pudełko, dodatkowo to prolog.... dokładając 35zł można kupić nowe GT5 Academy Edition i mieć wszystkie DLC jakie wyszły a przede wszystkim mieć pełną grę a nie prolog co do reszty, ceny z allegro AC Brotherhood special edition - w jakiej formie jest ten dodatek? jest na płycie czy w formie dlc? jeśli dlc to czy je pobrałeś? jeśli to dlc i jest wykorzystany kod to 25zł jeśli kod nie został wykorzystany to 45zł AC 2 - 35zł HP -25zł Avatar - 20zł GF - 40zł - 45zł GT5 - już Ci napisałem Odnośnik do komentarza
Juri. Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 ok do zamknięcia Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.