Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Open Beta dla wszystkich!

Majster18

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj na stronie Battlefield.com wyczytałem że, w październiku będzie Open Beta Battlefield 4 (Dostępna dla każdego). Piszą tam też że, gracze którzy zakupili BF3 Premium, Moh Warfighter Limited Edition lub Pre-Order'a Battlefield 4 Digital Deluxe dostaną dostęp do Exclusive Battlefield 4™ Beta. Niestety nie napisali tam nic o tejże wersji bety. Mam nadzieje że, wszyscy Ci którzy nie są posiadaczami powyżej wymienionych gier a chcą przetestować BF4 będą zadowoleni z tej ważnej informacji.

Link do stronki:

http://www.battlefield.com/battlefield-4/faq/beta

Pumpernikiell.png

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nice, polityka EA odnośnie robienia wersji open beta Battlefieldów to świetny pomysł. Myślałem, że to tylko przy trójce zrobili dla wypromowania marki.

Opublikowano

A jeśli nie mam żadnego oryginalnego bf'a to zadziała?

Podpinam

Skoro open beta jest dla wszystkich, to wystarczy mieć Origin ;)

Opublikowano

Pierw czytam że dla wszystkich a potem piszę że jeśli zakupiłeś bf4 pre ordera, czy .. nie kumam

Pamiętaj, zawsze liczę na:

"+"

Opublikowano

Open Beta jest dla wszystkich (każdy co ma konto na Origin będzie miał do niej dostęp), a Ci co zakupili Premium, Medal Of Honor Warfighter Limited Edition lub Pre-Order'a Battlefield 4 Digital Deluxe to dostaną dostęp do Exclusive Battlefield 4™ Beta ( zapewne będzie to dodatkowa mapa i tryb gry w wersji demo).

Pumpernikiell.png

Opublikowano

Beta pewnie będzie zajmować niecałe 10GB, chociaż może bliżej jej będzie 5GB. Z crysisem 3 było tak, że pre alpha zajmowała trochę ponad 2GB, open beta jakieś 3-3,5GB, a cała gra później 15GB albo więcej. Dlatego, że nie zawierała single player i multi było okrojone do chyba 4 map i 2-3 trybów (?).

Tutaj w becie będzie duży podbój na Siege of Shanghai, nie wiem czy coś jeszcze będzie, pewnie nie, ale ta mapa i tryb jest pewne.

A ta exclusive beta, to tylko dostęp 3 dni wcześniej

Opublikowano

Oficjalnie : Open Beta ma wyjść 14 września między godziną 17:00 a 21:00 ;)

http://www.twitch.tv/eapolska

Co!? Przecież tam nie ma nic napisane o dacie wyjścia Open Bety tylko o transmisji z rozgrywki EA Polska. Beta pojawi się dopiero na początku października, a Exclusive Beta kilka dni wcześniej.

Pumpernikiell.png

Opublikowano

To jest tylko data streamu EA, w którym będzie się można nieco dowiedzieć od nadchodzącej becie. I z tego co zauważyłem dostało mi się exclusive Beta B)

PC: AMD Ryzen R5 5600X 4.6GHz 1.125V  /\ SPC Fortis 3 /\ MSI B450 Tomahawk /\ 32GB Kingston Fury Renegade RGB 3600MHz CL16 /\ XFX RX 6800 SWFT319 16GB  /\ Lexar NM620 2TB + Kingston NV1 512GB + MX500 500GB /\ MSI MPG A850G /\ Genesis Irid 505 Black V2 /\  Acer XV272UPbmiiprzx "27" WQHD + IIyama x2483hsu-b1 "24" FHD /\ Win10 Pro
Mobilne: One+ 11 5G 16/256, Konsola: PS4 PRO CUH-7016B 1TB, PS3 Super Slim CECH4004A 320GB, PSP 2003 32GB SD, Steam Deck 2TB, Xbox One S TV: TCL C728 55" UHD VA 120hz
Muzyczny sprzęt: Asus Xonar DGX + HyperX Cloud Core + Creative Pebble X Plus, Diora WS354+Imago Acoustic ima 383 70W+Logitech Bluetooth, Soundcore Motion+, Soundcore Q30 ANC

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Bardziej jestem ciekaw czy przed rozpoczęciem bety będzie można zassać pliki do gry.

PC: AMD Ryzen R5 5600X 4.6GHz 1.125V  /\ SPC Fortis 3 /\ MSI B450 Tomahawk /\ 32GB Kingston Fury Renegade RGB 3600MHz CL16 /\ XFX RX 6800 SWFT319 16GB  /\ Lexar NM620 2TB + Kingston NV1 512GB + MX500 500GB /\ MSI MPG A850G /\ Genesis Irid 505 Black V2 /\  Acer XV272UPbmiiprzx "27" WQHD + IIyama x2483hsu-b1 "24" FHD /\ Win10 Pro
Mobilne: One+ 11 5G 16/256, Konsola: PS4 PRO CUH-7016B 1TB, PS3 Super Slim CECH4004A 320GB, PSP 2003 32GB SD, Steam Deck 2TB, Xbox One S TV: TCL C728 55" UHD VA 120hz
Muzyczny sprzęt: Asus Xonar DGX + HyperX Cloud Core + Creative Pebble X Plus, Diora WS354+Imago Acoustic ima 383 70W+Logitech Bluetooth, Soundcore Motion+, Soundcore Q30 ANC

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...