armatik Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Witam, chce sam w domu przerobic ps3, ale nw jak, prosze o link do poradnika z mpcforum(jezeli taki jest) a jak nie to z innego Odnośnik do komentarza
Juri. Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Na tym forum nie pomogą Ci piracić gier bo "nie popierają pirastwa" Jest jakieś forum ps3 i tam jest kilka tut ale nie podam bo bedzie reklama :/ Odnośnik do komentarza
armatik Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Jezeli nie popieraja piratctwa to czemu tu sa cracki do gier itp.. Bez sensu, boja sie moze odpowiedzialnosci karnej Odnośnik do komentarza
tripipi Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Na tym forum nie pomogą Ci piracić gier bo "nie popierają pirastwa" Jest jakieś forum ps3 i tam jest kilka tut ale nie podam bo bedzie reklama :/ Przerabianie to nie piractwo, co innego gdyby kolega prosił o linki do warezu... Jezeli nie popieraja piratctwa to czemu tu sa cracki do gier itp.. Bez sensu, boja sie moze odpowiedzialnosci karnej Na forum nie ma żadnych cracków... nie wiem gdzie Ty takie rzeczy tutaj widziałeś Z łaski swojej napisz model konsoli i FW bo jeśli FW masz wyższe niż 3.55 to sam w domu sobie nie przerobisz Odnośnik do komentarza
piotrek125 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Idzie samemu przerobić ? jak to :P psp przerobiłem i to łatwym sposobem ale ps3 nie mam pojęcia :P Odnośnik do komentarza
Gość kamil40013 Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Jeżeli twoje PS3 posiada firmware większy niż 3.55 to zapomnij o prostym sposobie przerobienia. Teraz musisz oddać konsolę do serwisu na downgrade oprogramowania, albo zrobić to samemu kupując E3 flasher (koszt 200-250zł, czyli tyle co przeróbka w serwisie) Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.