Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Serwer gta san andreas, pvp + gildie

Gta  

8 użytkowników zagłosowało

1. 1. Podoba ci si? taki typ

• Tak
      7
    • Nie
      1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was. Chciałbym wam przedstawić pomysł na serwer.

Mapa z gry gta san andreas. Na tej mapie, włączone byłoby w niektórych dzielnicach pvp, gracze mogli by tworzyć swoje gangi. Na serwerze pojawiłyby się takie rangi jak FBI, Wojsko, Policja, Miastowy itp. Gracze poruszaliby się samochodami. Każdy gracz mógłby założyć swój gang. Serwer posiadałby system broni dostosowanych do tej rozgrywki!! Jednym słowem gta san andreas w minecraft!!

Opublikowano

Jakbyś zrekonstruowal całą mape z san andreas do minecrafta, to już na same takie coś wpadł bym na serwer, genialne :)

Oczywiście mi chodzi o 1 mapke, czyli o los santos. Chcę mniejszą mapke ponieważ jak wykonam te 3, to one będą ogromne i nie wiem czy serwer utrzyma to wszystko, skoro mają być odwzorowane idealnie. Cześć mapy już mam.

Opublikowano

Jeżeli dasz radę, zrobić to co napisał/a kolega/koleżanka z góry to i ja wpadne :P, anuż zostanę na dłużej?

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Jakbyś dal radę chociaż los santos, ale tak wiernie odtworzyć itd. to chętnie bym zagrał. Problem tylko w tym, co by się robiło na takim serwerze?

ps. refreshujemy temat co 24h, pamiętaj o tym

Opublikowano

Jakbyś dal radę chociaż los santos, ale tak wiernie odtworzyć itd. to chętnie bym zagrał. Problem tylko w tym, co by się robiło na takim serwerze?

ps. refreshujemy temat co 24h, pamiętaj o tym

Chce stworzyć taką samą fabułę jak w gta san andreas :)

Opublikowano

ta kolejny pomysł wyssany z palca :/ szkoda czytać , ile to juz było genialnych pomysłów/zapowiedzi serwerów az strach liczyć

sory ale jestem ciety na tematy typu zapowiedz/pomysly serwerow itp

zacznę od najprostszych rzeczy :

po co odwzorowywać mape ?? to jest malo opłacalne (czas nerwy) wystarczy ze zrobil bys ja starannie

serwer modowany czy pluginy?? zresztą nieważne olej mape masz pluginy jak tak to może pomysł wypali aczkolwiek nie sadze bo minecraft to nie fps (ale strzelać można)

Opublikowano

ta kolejny pomysł wyssany z palca :/ szkoda czytać , ile to juz było genialnych pomysłów/zapowiedzi serwerów az strach liczyć

sory ale jestem ciety na tematy typu zapowiedz/pomysly serwerow itp

zacznę od najprostszych rzeczy :

po co odwzorowywać mape ?? to jest malo opłacalne (czas nerwy) wystarczy ze zrobil bys ja starannie

serwer modowany czy pluginy?? zresztą nieważne olej mape masz pluginy jak tak to może pomysł wypali aczkolwiek nie sadze bo minecraft to nie fps (ale strzelać można)

Po 1. Sam myślałem nad całym systemem

Po 2. Sam pisałem to tutaj

Po 3. Jestem fanem gta san andreas, dlatego chcę połączyć dwie najlepsze jak dla mnie gry

Opublikowano

Jak ktoś będzie sobie chciał zagrać w GTA to sobie go ściągnie a po co ma sięgać po zbugowanego mc i zapewne niedopracowanego bo przy takim serwerze byłoby bardzo dużo roboty.

Opublikowano

po pierwsze potwarzasz się :

"[...] gracze mogli by tworzyć swoje gangi."

" Każdy gracz mógłby założyć swój gang "

po drugie jeśli chcesz zrobić serwer nie pytaj czy "wypali" tylko zrób a się przekonasz

po trzecie , co robiłbyby owe rangi ?

po czwarte chcesz to zrobić ma modach ? niestety bez modów tego nie widzę

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...