Kazge Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Witajcie, mam na imię Mariusz. Pochodzę z woj. Opolskiego. Interesuję się Informatyką oraz Japonią. Mam zaledwie 13 lat, lecz mam nadzieję, że to nie będzie przeszkodą. W wieku 9 lat pierwszy raz byłem moderatorem forum, a już rok później H@ dwóch serwerów cs. Kiedyś planowałem założyć własny serwer, ale nie mam do tego funduszy... I ludzi do pomocy, a sam jestem w tym zielony. Szukam zgranego team'u w którym mógłbym się wiele nauczyć, przysłużyć jak i zabawić. You know my name. Not my story. You see my smile. Not my pain. You notice my cuts. Not my scars. You can read my lips. Not my mind. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazge Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 F5 You know my name. Not my story. You see my smile. Not my pain. You notice my cuts. Not my scars. You can read my lips. Not my mind. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skkrf Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Nie ten dział . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solymr Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Temat nieaktywny przez 3 dni. Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.