Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Powrtót do metin 2 pytania.

destroyer09

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam pare pytan :D dawno nie grałem w metka a chciałbym zacząć od nowa ok więc :
- Czy dalej istnieją takie hacki jak Drop Hack Exp bot (dobre fish boty), dmg hack Kamer mod itp itp itp.
- Czy teraz są jakieś nowe zabezpieczenia ( hack shieldy) dzięki którym można dostać łatwiej bana?
- Jakbym chciał wbić 30 lvl szybko na haxach co byście mi polecili ( + dobry fish bot)
I ogólnie chciałbym się dowiedzieć czy opłaca się grać w metka teraz, i co się zmieniło ( najważniejsze rzeczy) z góry dzięki za odpowiedz ;]

Opublikowano

Siema, mam pare pytan :D dawno nie grałem w metka a chciałbym zacząć od nowa ok więc :

- Czy dalej istnieją takie hacki jak Drop Hack Exp bot (dobre fish boty), dmg hack Kamer mod itp itp itp.

- Czy teraz są jakieś nowe zabezpieczenia ( hack shieldy) dzięki którym można dostać łatwiej bana?

- Jakbym chciał wbić 30 lvl szybko na haxach co byście mi polecili ( + dobry fish bot)

I ogólnie chciałbym się dowiedzieć czy opłaca się grać w metka teraz, i co się zmieniło ( najważniejsze rzeczy) z góry dzięki za odpowiedz ;]

• Istnieją przeróżnego rodzaju cheaty zaczynając od ExpBotów kończąc na FarmBotach etc.
  • Niby są te zabezpieczenia ale bardziej skuteczne są tickety do supportu.
  • No to pobierasz WH/MultiHack'a i expisz sobie do 30lv.

Ogółem potaniało wiele rzeczy. Np. Stalka stała się już mniej wartościowym itemem co była kiedyś "wielkim szałem" przez dodanie aktualizacji 105lv. Nowe Mapki etc. Niby opłaca się grać lecz jeżeli mam już polecać to s26.

Opublikowano

działają jakies tam hacki fb działa na pewno

oj zmieniło się dużo i to na gorsze

max lv 105

nowe bronie/zbroje zjebane jak głos fubu'sa

vo najgorsze ludzie sprzedają eq i kończą gre

a nowych graczy nie przybywa

raczej odradzam Ci grać na PLu

lepiej pograć na privie

stalka +0-5 leży na ziemi

58121063168705213211.png

Opublikowano

• Tak, istnieją tego typu wspomagacze

• Są, nie dawno była aktualizacja

EasyMetin2

○ 105 lv

○ Nowe Mapki

○ Nowe Itemki

Czy opłaca się grać? To zależy jak wolisz.

Jeżeli chcesz dużo dropić to opłaca się, bo mało osób gra.

Polecam serwer Etero (15) i serwer 26.

Tam tylko coś się dzieje.

sygnavipek.jpg

Chętnie rozdaję Lajki za pomoc! A Ty?

Opublikowano

Siema, mam pare pytan biggrin.png dawno nie grałem w metka a chciałbym zacząć od nowa ok więc :

I ogólnie chciałbym się dowiedzieć czy opłaca się grać w metka teraz, i

co się zmieniło ( najważniejsze rzeczy) z góry dzięki za odpowiedz ;

Wszystkie wymienione przez Ciebie hacki,nadal istnieją.

Ryzyko bana jest takie samo jak kiedyś,lub nawet mniejsze.

Opłaca się grać tylko na S1,S25,S26,lub na privach.Na innych serwerach,jest niestety zbyt mało ludzi.

Opublikowano

@up a ten EasyMetin to płatny jest tak? chyba kiedyś był.

7:00 - 8:00

17:00 - 18:00

Te godziny są tylko darmowe ;c

sygnavipek.jpg

Opublikowano

To właśnie ten bot :)

Mobki same przybiegają i postać sama bije.

O ile dobrze pamiętam to ten bot posiada np. Aurę i Silne na jednej postaci.

O to zalety EasyMetin2:

• FishBot

• SpeedHack

• Auto Pick-up

• Auto-potowanie

• Możemy chodzić po górach, wodach etc

Chyba można łowić na ziemii

• Tryb Ghost

• Zapisanie passów do konta w głównym oknie

• Możemy wybrać na dużej mapie gdzie postać ma iść

• Zwiększony DMG/szybkość ataku

sygnavipek.jpg

Opublikowano

ok spoko dzięki jeszcze raz :D a mam problem bo kamermod mi coś nie działa pisze RUN TIME ERROR "53" wiesz może o co biega?

JUZ DZIALA xD zle wkleiłem :D

a polecił byś mi może innego bota którym bym mógł expić cały dzień?

Opublikowano

Odpal obejściem, efekt będzie ten sam co odpalenie przez ikonę.

@edit:

Miałem identyczny problem na jednym z privów, u mnie zadziałało.

@edit2 (exp bot)

Ten zawsze działa:

KamerMod

Ewentualnie ten [płatny]:

m2bob

sygnavipek.jpg

Opublikowano

• tak
  • no wprowadzili niby tego gf live ale i tak mod działa
  • pobierz kmr moda, na dole podam linka a w nim masz wszystko :)
http://www.metin2mod.tk/metin2pl.html

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...