Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

(250s) Iguna.pl - Survival hard. Start 6 edycji!

Kopaczek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

S e r v e r I g u n a . p l

Już wystartował !

562772_222831817867816_1961316976_n.png

Szukasz servera, który ci się nie znudzi ? Na którym nie ma lagów ? Gdzie odbywają się eventy?

Właśnie znalazłeś ! Server iguna.pl zapewni ci niesamowite doznania i chwile spędzone w minecrafcie w trybie multiplayer.

Informacje3.png

IP servera: iguna.pl

Wersja: 1.6.2

Autorskie pluginy: Wiele autorskich pluginów znajdziesz na igunie ! Wejdz a sie przekonasz

Pvp: On

Moby: On

Server dla graczy: Premium oraz Non-premium

Maszyna: Intel Xeon / 32 Gb RAM / SSD / 1GB/s

Ilość slotów na serverze: 250 slotów

Wymiary mapy: 6000x6000

Typ servera: Survival HARD

Eventy: Organizowane około co tydzień. Czesto na fb iguny.

Strona internetowa: iguna.pl

Team-speak servera: ts.iguna.pl

System gildi:Aby stworzyć potrzeba: 64 złota 64 żelaza 64 diamentów 64 TnT

Anty-Xray: Tak. Wszystkie surowce oprócz Lapis Lazuri wypadają ze stone.

Szansa na drop: Wystarczy wpisac komende /surowce

Administracja5.png

Właściciel: TomaszWinner

Admin: Veasst

Moderator: Jachop

Moderator: Poziokat42

InformacjeDOT3.png

Na spawnie każdy gracz znajdzie Nether (otwrty kilka dni po starcie edycji), NPC, enderchest, pokój wymian.

Na FP iguny.pl często organizowane są konkursy/eventy w których można wygrać svip/vipy. Zapraszamy do lajkowania !!.

Zapewniam, że na serverze panuje miła atmosfera !!

Server posiada własny launcher którego pobierzecie z facebook'a iguny

• Odpowiedzi 68
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zachitsu - nie pamietam wszystkich ale jest ich mase przekonaj sie na serverze.

Mati dzieki za opinie !

Start przeniesiony na 20:30 Przepraszamy !

Opublikowano

Kolejny serwer po DosCrafcie na którym zapowiadano takie zajebiste nowości, autorskie pluginy na gildie, w ogóle miało być 7, czy chuj wie ile autorskich pluginów, a skończyło się na zwykłym serwerze z Factions na poziomie 12-latka, który tworzy drugi serwer w karierze, wszystko skopiowane ze starej edycji. Kwestia dwóch tygodni, każdemu znudzi się rozgrywka i będzie 20/250.

Elo.

Opublikowano

Autorskie gildie beda wgrane w najblizszym czasie gdys nie zostaly dokonczone. Wielu graczy moze potwierdzic ze na testach beta na serverze byl testowany plugin na gildie. Istnieje autorski plugin na Loganie sie podczas walki, nie respienie sie mobkow ze spawnerow, wpisujesz komende /kon (musisz miec 12 diax na konia) dostajesz konia, w godzinach nie pamietam jakich jest szansa na rozwalenie obsydianu przez TNT.

WIEC PROSZE NIE MOWIC ZE JEST TO SERVER 12 - LATKA NA ZWYKLYCH PLUGINACH

elo

Opublikowano

Hehć, dojebałeś. Jeżeli na serwerze nie jest wszystko wykończone, zapięte na ostatni guzik, to się serwera nie startuje.

Co, ogarniecie w 3 dni plugin na gildie i nagle wyjebiecie ludziom wszystkie claimy? Myślcie trochę.

Co do reszty pluginów kwestia 30 minut w Skripcie, nie w Javie i są gotowe takie pluginy, mogę zrobić to przy Tobie na Skype.

Opublikowano

@risen

Słowo od Administracji (konto użyczone od gracza):

Brałeś udział w BETA testach (było 3 bety) nowego, autorskiego pluginu gildyjnego? Niestety po 3 becie stwierdziliśmy, że obecna edycja zostanie na Factions i w tym czasie (edycja trwa średnio 2-3 miesiące) będziemy mieli czas na przepisanie kodu (aby był mniej proceso-pamięciożerny) oraz na ewentualne kolejne beta testy.

Niestety w swoim przykładzie (jaki opisałeś) wykazałeś brak wiedzy na temat serwera. Iguna zawsze cieszy tym, że serwer szybko się nie nudzi i nawet po 2 miesiącach od startu edycji często można spotkać 100+ graczy.

Dodatkowym argumentem jest fakt, że serwer trwa nieprzerwanie od 24.11.2013 ciesząc się sympatią graczy.

Iguna.pl cały czas się rozwija, przykładowo jedną z nowości tej edycji jest POLSKA LOKALIZACJA (serwer stoi w Warszawie) czy też TNTDestroy (chyba tłumaczyć nie muszę, autorski dodatek)

Pozdrawiam

Team Iguna.pl

Opublikowano

Okej, masz rację. Jeżeli plugin był niewydajny, to fakt, już Factions jest lepszym rozwiązaniem, ale nie obiecujcie złotych gór ludziom, bo troszkę mnie zaskoczyło, gdy wszedłem na serwer i zobaczyłem kolejny odgrzewany kotlet. Myślałem, że jednak będzie coś innego i się zawiodłem.

Co do rozwoju serwera pod kątem polskiej lokalizacji, to tym razem Ty wykazujesz się brakiem znajomości działania serwerów. Ping do Minecrafta nijak się ma do lagów i właściwie każdy duży hosting serwerów korzysta z maszyn Francuskich, bo są one tańsze, bardziej energooszczędne i mają lepsze parametry w stosunku cena-jakość. ;)

Mam nadzieję, że za te 2-3 miesiące w końcu zobaczę na Igunie coś nowego. Autorski plugin na gildie, jakiś nowy, ciekawy generator itp. ;)

Opublikowano

Serwera nie polecam.Svipa można tam tak naprawdę za darmo tylko trzeba mieć znajomości.Znam ten serwer dobrze i szczerze nie polecam.Na dowód ,że znam ten serwer dobrze mogę podać nicki multi kont adminów do sprawdzania graczy.Pozdrawiam i nie polecam.

Opublikowano

Serwer jest zły tylko dlatego, że można dostać darmowego sVip'a i administracja stara się pilnować graczy by grali bez cheatów?

Opublikowano

Kopaczekk nie każdy może dostać darmowego vipa musi znać jakoś admina nie musi znać go realu sam dostałem na poprzedniej edycji :) . Administracja stara sie pilnować graczy by grali bez cheatów? ;) Jeden od nich z administracji (Nie powiem kto) jak napadaliśmy na pewną gildie pyta się czy zrobić małą dziurkę.To jest pilnowanie?Drugi argument Admin strzela na vanishu z luku :).Możesz mi wierzyć lub nie.A tak wgl jakby co te multi konta adminów mają KidModa :)

Opublikowano

Namacalnym dowodem tego, że można wygrać vipa na fanpage serwera. Jest tam pełno konkursów. Adminstracja nie jest stronnicza i nie gra na drugich kontach. Proszę o dowody, że Admin komuś kiedyś miał zrobić "mała dziurkę". Jeżeli ich nie masz to proszę wycofać oskarżenie no chyba, że chcesz wkroczyć na drogę sądową.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...