Camo. Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Witam, wbilem dzisiaj silver 2, no to zaczalem kolejną gre. Nagle wyjebalo mnie z czatu i mam -3lp, czy mam ta ochrone, ze nie spadne jak dopiero wszedlem, czy lose = spadek do s3? Dzieki za odpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxaz Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Musisz bodajże 3 mecze przegrać, żeby spaść. Non omnis moriar. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abstynent12312 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 jak masz -3lp to musisz do pojutrza zagrac i wygrac... bo inaczej spadniesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymico Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Wszystko zależy od Twojego MMR. Możesz przegrać teraz 3 gry i spadniesz, a możesz przegrać 4 i nie spadniesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jutrojembekon Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Jeśli dopiero awansowałeś do nowej dywizji to masz "ochronę" na kilka gier. Liczba tych protegowanych gier nie jest ściśle ustalona. Oprócz tego po przekroczeniu tej "ochrony" mając dalej 0 LP spadniesz dopiero wtedy kiedy przegrasz pewną ilość meczy. Tutaj również ta liczba nie jest ustalona, jednak zależy od twojego MMR. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vanosh. Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Ja po 8 lose na Plat 1 nie spadłem, więc głównie tutaj liczone jest MMR. Nie wiem jak to z tymi -3 jest. exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camo. Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Okej, jest lepiej niz sie spodziewalem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abstynent12312 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 to jest tak jak wyjdziesz z kolejki i nei zagrasz meczu to tracisz poprostu lp. jak nie rozegrasz emczu przez 2 dni to spadasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.