ExTazerII Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Witam mam prawie w połowie gier 1 minutowe spadki fps co nwm 15-30 min grania.Gry te to np.F1 2012MinecraftWar ThunderWord Of ThanksNFS World,Most WantedStar Wars Battlefront 2 Ktoś coś poradzi? Pomogłem? Jeżeli tak: Daj Like :*, Jeżeli nie: No cóż postaram się następnym razem :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TenStylOdLajka Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Przeczyść kompa CCleanerem, przeskanuj avastem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sunnyline2 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Nie jestem specem ale ten temat powinien być gdzieś indziej : ) Mozę ci sie komp gotuje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ExTazerII Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Wiem ale nie wiedziałem gdzie umieścić,Sorry za to a co do 2 to Komp mi sie nie gotuje mam już tak od dawna 3 razy czyściłem kompa w sensie format,czyściłem sprawdzaiłem avastem,ccleaner,otl i nic. a np w metku tak nie mam w cs tak nie mam w BF3 tak nie mam. a w MC itp mam tak. PS.Mam kompa stacjonarke. Pomogłem? Jeżeli tak: Daj Like :*, Jeżeli nie: No cóż postaram się następnym razem :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoSiak Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Sterowniki od karty graficznej aktualne? surprise motherfucker Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ExTazerII Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 A podał byś jakiś programik co sprawdza czy stronę czy są aktualne?,Nie jestem specem jak to się mówi ale no tak się nie da grać,Sterowniki NVidia EDIT:Skanuję komputer avastem zobaczymy co się kryje pod tą tzw kupą złomu! '-' Pomogłem? Jeżeli tak: Daj Like :*, Jeżeli nie: No cóż postaram się następnym razem :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoSiak Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Prawym na pulpit i wybierz Panel sterowania NVIDIA, potem wejdź w Pomoc (u góry) i weź informacje o systemie i podaj mi jaką masz wersję sterownika (pisze w szczegółach). surprise motherfucker Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ExTazerII Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 wersja ta to:NVIDIA 8600GT 311.06 DirectX 11.0 Pomogłem? Jeżeli tak: Daj Like :*, Jeżeli nie: No cóż postaram się następnym razem :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoSiak Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Stare, zaktualizuj. surprise motherfucker Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ExTazerII Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Pobrałem nvidia experience dobrze zrobiłeM? i zaaktualizować? Pomogłem? Jeżeli tak: Daj Like :*, Jeżeli nie: No cóż postaram się następnym razem :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoSiak Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 http://www.nvidia.pl/Download/index.aspx?lang=pl Tutaj znajdziesz sterowniki, wybierz GeForce 8 Series w serii produktu, a dalej już sam wiesz. surprise motherfucker Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ExTazerII Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Pobrałem NVIDIA experience i mi automatycznie wyszukuje aktualizacje itp. Zobacze co się zrobiło i dam edita Pomogłem? Jeżeli tak: Daj Like :*, Jeżeli nie: No cóż postaram się następnym razem :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
widomski1 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 wiesz co zobacz czy przypadkiem nie jest odpięty trochę kabel od karty a jak to nie pomoże format kompa kolega też tak miał nieregulaminowa sygna/eryk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MasterCio Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Spróbuj dać wtedy na garfike mała mi nigdy nie spadały : ) a w mc na tiny wtedy git jest a w innych to jest takie coś grafika mała/średnia/wysoka jakoś tak. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ExTazerII Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Najbardziej pomógł "PoSiak" Gratki dla kolegi,Można zamknąć. Pomogłem? Jeżeli tak: Daj Like :*, Jeżeli nie: No cóż postaram się następnym razem :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ExTazerII Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Pytanie dalej mi się to buguje.! Co może się dziać? Pomogłem? Jeżeli tak: Daj Like :*, Jeżeli nie: No cóż postaram się następnym razem :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.