Skocz do zawartości

[Problem] Bol, używanie w grze

kapisek00

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, mam problem, ponieważ nie umiem dobrze używać bola w grze, np gram an tym skrypcie do ryze ale lepiej wychodzi mi gra gdy gram bez tego, tzn więcej fragów zbieram, lepszą farme mam.Szukam kogoś kto używa już tego dość długo i to ogarnia i pomoże mi się nauczyć :) I jeszcze powiedzcie mi jakie skrypty są najbardziej przydatne. Dam limit i 5* :)

Witam, mam problem, ponieważ nie umiem dobrze używać bola w grze, np gram an tym skrypcie do ryze ale lepiej wychodzi mi gra gdy gram bez tego, tzn więcej fragów zbieram, lepszą farme mam.Szukam kogoś kto używa już tego dość długo i to ogarnia i pomoże mi się nauczyć :) I jeszcze powiedzcie mi jakie skrypty są najbardziej przydatne. Dam limit i 5* :)

Jeżeli masz skila w łapie i lepiej ci idzie niż wciskanie tylko spacji, to po co to marnować ?

Perfect ward

auto smite

hidden objects

antyskillshot

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Tak naprawdę jak będziesz używał AntySkillshots (automatycznie omija Ci skille wroga np Lux lub Gragasa) i jest też przydatny skrypt nazywa się Sida.. lasthituje miniony, harrasuje, robi combo itp :D

Jest też coś takiego, że widzisz zakres bicia wieży itp ale nie pamiętam jak to się nazywa bo to dziwna nazwa - jak jakiś robocop.

Sida to osoba która to tworzy, a ma racje skrypt nawet jest fajny jeżeli oganiesz - Sida autocarry.

Aaa zasieg wieży to enemy tower range, lub XT002-HUD

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający forum [Problem] Bol, używanie w grze   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...