HicKD Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Witam mam problem jak włanczam 4story Global to po 10 minutach gra zaczyna mi się minimalizować i nie idzie jej przywrócić reinstalowalem z 10 razy ale nie działa co jest wie ktoś??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hikary Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Spróbuj pobrać ponownie ale wcześniej sprawdź czy nie da się jej przywrócić przez alt+Tab albo przez Menadżer Zadań. "Śmierć nas nie rozdziela, robimy się tylko niewidzialni" Franco Scaglia – Czarna mewa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HicKD Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 próbowałem i nie działa dalej a i powiem jeszcze że jak mam odpalone 4story Global to w Procesach się pliki duplikują np. svchost.exe odpala się ich z 10 i nie idzie tego zatrzymać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xXSsSlizanXx Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Jaki masz sys operacyjny, Wyczyść cały komputer z wiirusów, CCleaner też użyj, ponieważ duplikacja takich plików jest przyczyną wirusó ponieważ też mi się duplikowały i nie wiem przez jaki plik, wiem że to był na pewno virus. Jeżeli nie pomoże, Sformatuj dysk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.