RaydomGame Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Siema znacie jakis sposób na zarobek ninja archerem 43 lvl? Szukalem roznych poradnikow ale byly one zazwczaj o wojach. Co poradzicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajda™ Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Zarobek Ninją Archerem jest praktycznie taki sam tylko,że musisz mieć Bojowca / Poliformie G/P. Posiadać dobrego FMS'a z mocnymi bonami jak i Jelonka. Zależy jaką metodę zarobku przyjmiesz. Chodzenie na Bossy,Metiny,Łowienie to główne metody zarobku. Możesz zaopatrzyć się w Buffka,wody,mikstury zielone i fioletowe by lepiej się dropiło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vip2ouT Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Na metiny raczej nie pójdziesz, więc polecam kopać Ebonit, Nieb. Łzy, Ametyst, Diamenty, Białe Złoto. Trochę monotonna praca, ale na przetopy zawsze jest zapotrzebowanie. Drugi sposób to łowienie rybek. Też trzeba namęczyć się, ale opłaca się. Możesz próbować Księgi Klątw dropić. Jeżeli dasz rade na BO to ząbki, ale z rzadka dropią ;c PS Jeżeli jednak posiadasz FMS + buffa to śmiało na metki możesz śmigać ;D Chętnie rozdaję Lajki za pomoc! A Ty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaydomGame Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Na metiny raczej nie pójdziesz, więc polecam kopać Ebonit, Nieb. Łzy, Ametyst, Diamenty, Białe Złoto. Trochę monotonna praca, ale na przetopy zawsze jest zapotrzebowanie. Drugi sposób to łowienie rybek. Też trzeba namęczyć się, ale opłaca się. Możesz próbować Księgi Klątw dropić. Jeżeli dasz rade na BO to ząbki, ale z rzadka dropią ;c PS Jeżeli jednak posiadasz FMS + buffa to śmiało na metki możesz śmigać ;D Mam fms +9 sr 23 i jakies tam bony i jeszcze mam buffke 35 lvl skille pomoc m2 blogo m2 po 25% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vip2ouT Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Skoro masz FMS to i resztę eq pewnie też posiadasz dobrą. Myślę, że dasz radę na metkach. Taki buff jak na moby np. z metka cienia starczy. Chętnie rozdaję Lajki za pomoc! A Ty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaydomGame Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Skoro masz FMS to i resztę eq pewnie też posiadasz dobrą. Myślę, że dasz radę na metkach. Taki buff jak na moby np. z metka cienia starczy. Tylko jest 1 problem: nie jestem ożeniony i bym musiał tym buffem biegać po całej pustyni to by przedzej mi juz tego metka co znalazlem rozwalili :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vip2ouT Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Radzę Ci chodzić na dolinę na metki, raz wystarczy pójść buffem i tylko logać ;p Obszar nie jest taki duży, więc śmiało zdążysz w dolinie dobiec do metka buffem. W dolinie na jedno ch przypadają trzy metki PS Zależy na jakim serwie grasz, bo jak na zaludnionym to raczej metków nie pobijesz. Btw te pierścionki zaręczynowe można dosyć szybko zdobyć, w jeden dzień na bank dwa zdobędziesz Chętnie rozdaję Lajki za pomoc! A Ty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solymr Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Jeśli nie masz dobrego eq,możesz zrobić bodziak 35lv,jako dropka.Nim byś zarabiał w M2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaydomGame Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Jeśli nie masz dobrego eq,możesz zrobić bodziak 35lv,jako dropka.Nim byś zarabiał w M2. Eq mam chyba dobre : fms +9 sr 23 +6 orki i jakies tam bony , ubranie lwiej mrowki +9 kd speeda,defa +3 +1,5k hp i jakies bony i ogólnie mam 11k hp i 353 obr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vip2ouT Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Tyle co masz w zupełności wystarczy na Metiny. Chętnie rozdaję Lajki za pomoc! A Ty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaydomGame Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Tyle co masz w zupełności wystarczy na Metiny. Na na cieniach dam rade bez buffa? Radzę Ci chodzić na dolinę na metki, raz wystarczy pójść buffem i tylko logać ;p Obszar nie jest taki duży, więc śmiało zdążysz w dolinie dobiec do metka buffem. W dolinie na jedno ch przypadają trzy metki PS Zależy na jakim serwie grasz, bo jak na zaludnionym to raczej metków nie pobijesz. Btw te pierścionki zaręczynowe można dosyć szybko zdobyć, w jeden dzień na bank dwa zdobędziesz Pierścionki pierścionkami ale gram archerką i mam buffke a metin2 nie popiera związków homoseksualnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hawajmeister Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Archerem łatwo zarobić. Potrzebujesz tylko poli, buffa oraz jelonka 40sr+ (a te są bardzo tanie). Zakładasz jelonka, buffujesz się, przechodzisz na poli i zabijasz bossy (np. lorda małp) i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solymr Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 @Up,nie sądzę,aby zabijanie Lorda Małp na marmurze miało sens . Zbyt słaby boss,i zarobek na nim,aby marnować na to marmurki.Lepiej je zostawiać na Liska,Ognistego Króla,lub Zjawkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhoPL. Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Zrób sobie dropka 22 lvl na Loch Małp i sprzedawaj Medale lub Łowienie Ryb/Rudy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Istny Diabel Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 http://www.mpcforum.pl/topic/241433-tut-ninja-archer-czyli-od-zera-do-bohatera/ Jest mowa o zarobku. Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NightMaster Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Ja z wilkiem spokojnie daggerem daje rade na metkach nawet bez boja ;p reflinki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewozik Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 najlepiej na metkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.