Skocz do zawartości

[Pytanie]Chętnie zagrasz na takim serwerze?

Minigames  

21 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagra?by? na takim serwerze minigames?

• TAK :)!!
      9
    • NIE :(!!
      12

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć mam pomysł na serwer minigames a mianowicie The Walls, TNT Bow Spleef, Hide n Seek, TF2 znacie jeszcze fajne pluginy na serwer minigames jeżeli tak dajcie linka i nazwe w opisie do takiego pluginu PS: Nie zapomnijcie o ocenienu ankiety i dodaniu komentarza !:)!

Komentować pleas  

PS: JAK SERWER WYPALI TO KUPIE LUB ZROBIE PLUGIN NA WYSCIGI SAMOCHODOWE ;)

400%20postow.png

Zacznijcie wyyslac cos oryginalnego, wszedzie w necie sa tylko kopie juz istniejacych serwerów. Pograj w inne gry, poszukaj w nich inspiracji na nowy oryginalny serwer...

Wykonuje strony na zlecenie, tematyka dowolna. Szablon moze byc dostarczony przez klienta. Strony da sie podpiac pod gry lub inne skrypty serwisow internetowych. Mozliwa jest integracja z gotowym forum. Wszelkie informacje na priw, lub gg 9332277

Serwer mógłby być no premium. Jednak jeżeli się porywasz na takie coś musisz sprawić żeby twój serwer wyróżniał się z pośród innych serwerów mini game. Możesz ogarnąć pieniądze za wygranie gry i byłaby możliwość kupienia vipa oraz jakiś ułatwień w grach.

_" data-cid="8569649" data-time="1377007478">

Ja bym polecał serwer coś w stylu Chowany i to na no-premium no-hamachi. Mówię Ci, że tych serwerów jest bardzo mało, i to jeszcze na premium. Jakbyś zrobił taki serwer to bym napewno zagrał.

Spoko nie ma hamachi i bedzie plugin na hide n seek i im wiecej slotów tym wiecej aren ;)

400%20postow.png

po twojej pisowni wnioskuje ze 18-nastki nie masz wiec raczej mala szansa ze twoj serwer wiecej niz miech pociagnie.

Ból jest twoim przyjacielem, sprzymierzeńcem... Ból mówi, kiedy jesteś poważnie ranny... A wiesz, co jest w bólu najlepsze? Pokazuje, że nie jesteś jeszcze... MARTWY! ~ Kaneki Ken

ogarnij się, pisz po polsku a na pewno się zainteresuje. Pewnie kolejny serwer z paczki z mapami z neta 20 slotów... Nie zagram na serwerze nie ogara spamującego " ples" "plx" "plox" co 50 minut. Wolę już na hypixelu hivemc albo na us, supercraftbrothers...

Wcale ze nie serwer bedzie mogł miec do 1000 slotów za darmo i duzo duzo ram (mam sponsorów)nie bedzie paczka sam pobieram pluginy, mapy sami bedziemy robić, własnie szukamy budowniczych

400%20postow.png

Przykro mi to mowic ale ja napewno nie zagral bym na takim serwerze. Mysle za malo graczy by bylo ze wzledow ze sa identyczne serwery na ktorych jest 1000 osob+

Wiekszosc tam gra wiec ja polecam stworzyc cos oryginalnego ,nowego, zaskakujacego a nie jakas kopie

Pozdrawiam:)

Pomoglem??? Daj Like:)

Niedlugo Tworze Serwer:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum [Pytanie]Chętnie zagrasz na takim serwerze?   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...