Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CM DZIAŁA :D

Butch3r

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na zdjeciu widac wyraznie ze jak przyszedles do Nori to nikogo nie bylo.. :)

Nawet ss to wyraznie widac.. Bylo by wiecej Message po lewej stronie a nie Welcome Noria, potem Ty i jakis koels cos napisal.. I sie podniecasz :)

Programing Info:

[][][][][][][][][][] - 90% AutoIT

[][][][][][][][][][] - 70% C#

[][][][][][][][][][] - 30% Delphi

GG:321967

Opublikowano

No to zdjęcie pokazuje że CM działa. Tylko jak? Nie wiem, ja nie sprawdzałem nawet bo nie mam MU na kompie, ale słyszałem że przy włączeniu CM'a wywala GHD?..

Pozdro

Emerytura

Może kiedyś...

Opublikowano

ahh juz ta podnieta rozsadzala ci spodnie i musiales napisac wszystkim ze znowu dziala bo bys niedal rady inaczej ^_^ i pomysl baranie ... jak juz chciales sie pochwalic to trzalo opublikowac sposob a jak nie to trzalo siedziec cicho i korzystac puki mozna ;) ale co tam sie przejmowac gra i tak lezy

2006-2010

Opublikowano

Jeżeli chwalisz się że działa Ci to znaczy że masz zamiar się podzielić a jak nie to nie wiem poco takie posty o.O

The End

Opublikowano

Jesli sie komus nie podoba moge przestac:P

Wiesz co bardzo mi sie podoba kiedy nie dajesz stac na 1 serwie i sprzedawac albo szukac itemow. Dziekuje bardzo !

Ta gra jest dla tego zeby grac, a nie psuc ludziom zycie. A to ze robisz to for fun to wogole nie rozumiem jaki fun w tym jest. Na miejscu Adminow zaprzecilbym do deskusji DC hackow tak samo jak hackow dla scama (trade hack etc) bo DC tak samo psuje ludziom gre, moze nie tak jak scam ale jednak psuje.

Opublikowano
A to ze robisz to for fun to wogole nie rozumiem jaki fun w tym jest.

On ma w tym dużo fun'u ^_^

aaa

Opublikowano

Nieda sie odpalic cm. . . te screeny sa z przed tygodnia? moze wiecej jak cm dzialal.. dam screeny z przed miesiaca i powiem ze CM dziala uwiezycie mi??

CM NIE DZIALA gg go wykrywa -.-

Opublikowano

lolx jak z przed tygodnia -.-. Zobacz sobie date robienia SS 28Maj Z reszta SAM exp tez mowi za Siebie. Bez kitu mogłem zostawic to w tajemnicy. Jak uruchomic CM dowie sie tylko Mod na priv no naab pls:P

omgnv.jpg

Pwned xD

Opublikowano

oj Butch3r tylko sie dowiedzial i juz narozrabial, ukrucilem mu dostep do mojego dysku tak wiec koniec zabawy aczkolwiek wszystko u mnie dziala to fakt. Proponuje aby lodi zabral sie za ulepszenie, a nie publikacje metod.

Opublikowano
oj Butch3r tylko sie dowiedzial i juz narozrabial, ukrucilem mu dostep do mojego dysku tak wiec koniec zabawy aczkolwiek wszystko u mnie dziala to fakt. Proponuje aby lodi zabral sie za ulepszenie, a nie publikacje metod.

Wiec co lodi upublikowal metode? ^^

Programing Info:

[][][][][][][][][][] - 90% AutoIT

[][][][][][][][][][] - 70% C#

[][][][][][][][][][] - 30% Delphi

GG:321967

Opublikowano

bo to gówno prawda ze działa .... nie działa i tyle ja mogę wejść na cm do gry ale po 1 min wykrywa mi gg więc ja tez mogę dać ci takiego screna i nie pierdol ze działa jak nie działa prosze moda o wlepienie bana za ściemę ..

Opublikowano

CM dziala poraz 2 napisze, ze dziala tak jak znow bylo dupe B tylko nit sie do tego nie przyzna kiedys napisalem juz taki topic to na priv pisali mi zebym poedytyowal. Osobiście jestem szczęśliwym urzytkownikiem CM2.0, potrafie skopiowac sobie itemki, jaki i jewele. Ale po co ja to pisze i tak nikt nie wierzy, nie wiem jak inni ale domyślam sie ze beear tez smiga na cm2.0 o ile jeszcze gra.

Opublikowano
potrafie skopiowac sobie itemki, jaki i jewele. Ale po co ja to pisze i tak nikt nie wierzy, nie wiem jak inni ale domyślam sie ze beear tez smiga na cm2.0 o ile jeszcze gra.

Skoro z Ciebie taki proo to daj 960B na midgard:)

Opublikowano

Mi tez cm działa :D:D wszystko chodzi,pięknie,ładnie :) A sposób taki prosty jest,wystarczy pokombinować.Nie napisze wam metody ,bo nie chce zeby k2 znowu wprowadzilo jakis patch or gg update.Good luck z odpaleniem :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...