Taki KaWai<3 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Witam. Mam crussa i zastanawiam się jak rozdawać PKT? Oczywiście na LoD będę chodził ale też chcę go do normalnego expa. Zastanawiam się tak: 1/0/2/1 Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezimiennyI Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 90/10/20/reszta polecam spróbować taki build. Jeżeli chcesz dokładniej zapraszam PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tyranuss Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Cruss pod atak? W dodatku pod expa? Pierwsze slysze. Przecież on ma największy atak od elementu ze wszystkich sp woja i najwięcej ze wszystkich klas z lasta. Pod glacę/exp zawsze się pakuje w element na nim... Ja bym go budował tak: x/0/0/80/0. Jeśli znajdziesz sl ogólny to x/0/90/10 a jak sl siły to x/0/90/0. Tam gdzie jest "x", pakujesz resztę punktów które ci zostaną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taki KaWai<3 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 @up Z tego co słyszałem to najwięcej ze wszystkich SP wali Berserke ale nie wiem sl? Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArcheR. Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 @up Z tego co słyszałem to najwięcej ze wszystkich SP wali Berserke ale nie wiem sl? Wszystko zależy od tego czy przeciwnik ma res, jaki ma lv, ilość hp, element itp. Sl siły- element Sl obrażeń- atak Sl obrony- obrona Sl energii- hp Brawls of viewers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
(:Xevik:) Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Cruss pod atak? W dodatku pod expa? Pierwsze slysze. Przecież on ma największy atak od elementu ze wszystkich sp woja i najwięcej ze wszystkich klas z lasta. Pod glacę/exp zawsze się pakuje w element na nim... Ja bym go budował tak: x/0/0/80/0. Jeśli znajdziesz sl ogólny to x/0/90/10 a jak sl siły to x/0/90/0. Tam gdzie jest "x", pakujesz resztę punktów które ci zostaną. Pod glace full/0-1/30/reszta , lub jak kto woli, nigdy w ele . Pod lod góra dół X/0/30-50/20 Jak kto woli, ja preferuje build i nie tylko ja 90/0/30/reszta - pod lod, lub 100atak oczywiście pisze to z osłonkami. Co do expa, też atak... dawanie za dużo w ele niszczy kartę a nie ją ulepsza. Co do expa do raczej tylko lod i akt5 moim zdaniem najlepiej. Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości. Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji. Mogę zatracić się we własnych myślach..Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.