Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Cruss

Taki KaWai<3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam crussa i zastanawiam się jak rozdawać PKT? Oczywiście na LoD będę chodził ale też chcę go do normalnego expa. Zastanawiam się tak: 1/0/2/1

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Cruss pod atak? W dodatku pod expa? Pierwsze slysze. Przecież on ma największy atak od elementu ze wszystkich sp woja i najwięcej ze wszystkich klas z lasta. Pod glacę/exp zawsze się pakuje w element na nim... Ja bym go budował tak:

x/0/0/80/0. Jeśli znajdziesz sl ogólny to x/0/90/10 a jak sl siły to x/0/90/0. Tam gdzie jest "x", pakujesz resztę punktów które ci zostaną.

Opublikowano

@up

Z tego co słyszałem to najwięcej ze wszystkich SP wali Berserke ale nie wiem :D

sl?

Wszystko zależy od tego czy przeciwnik ma res, jaki ma lv, ilość hp, element itp.

Sl siły- element

Sl obrażeń- atak

Sl obrony- obrona

Sl energii- hp

Opublikowano

Cruss pod atak? W dodatku pod expa? Pierwsze slysze. Przecież on ma największy atak od elementu ze wszystkich sp woja i najwięcej ze wszystkich klas z lasta. Pod glacę/exp zawsze się pakuje w element na nim... Ja bym go budował tak:

x/0/0/80/0. Jeśli znajdziesz sl ogólny to x/0/90/10 a jak sl siły to x/0/90/0. Tam gdzie jest "x", pakujesz resztę punktów które ci zostaną.

Pod glace full/0-1/30/reszta , lub jak kto woli, nigdy w ele -.-.

Pod lod góra dół X/0/30-50/20 Jak kto woli, ja preferuje build i nie tylko ja 90/0/30/reszta - pod lod, lub 100atak oczywiście pisze to z osłonkami.

Co do expa, też atak... dawanie za dużo w ele niszczy kartę a nie ją ulepsza.

Co do expa do raczej tylko lod i akt5 moim zdaniem najlepiej.

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...