Skocz do zawartości

[Pytanie]Cruss

Taki KaWai<3

Rekomendowane odpowiedzi

Cruss pod atak? W dodatku pod expa? Pierwsze slysze. Przecież on ma największy atak od elementu ze wszystkich sp woja i najwięcej ze wszystkich klas z lasta. Pod glacę/exp zawsze się pakuje w element na nim... Ja bym go budował tak:

x/0/0/80/0. Jeśli znajdziesz sl ogólny to x/0/90/10 a jak sl siły to x/0/90/0. Tam gdzie jest "x", pakujesz resztę punktów które ci zostaną.

Cruss pod atak? W dodatku pod expa? Pierwsze slysze. Przecież on ma największy atak od elementu ze wszystkich sp woja i najwięcej ze wszystkich klas z lasta. Pod glacę/exp zawsze się pakuje w element na nim... Ja bym go budował tak:

x/0/0/80/0. Jeśli znajdziesz sl ogólny to x/0/90/10 a jak sl siły to x/0/90/0. Tam gdzie jest "x", pakujesz resztę punktów które ci zostaną.

Pod glace full/0-1/30/reszta , lub jak kto woli, nigdy w ele -.-.

Pod lod góra dół X/0/30-50/20 Jak kto woli, ja preferuje build i nie tylko ja 90/0/30/reszta - pod lod, lub 100atak oczywiście pisze to z osłonkami.

Co do expa, też atak... dawanie za dużo w ele niszczy kartę a nie ją ulepsza.

Co do expa do raczej tylko lod i akt5 moim zdaniem najlepiej.

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum [Pytanie]Cruss   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...