Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Istnieje czy może nie ?

ganjifan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam takie pytanie czy istnieje wogóle trade hack? Jak tak to czy jest płatny czy nie ? Szperałem troche na Yt i znalazłem dwa takie wiarygodne ale nie działające;/ Proszę o odpowiedź

Opublikowano

Nie. Nie istnieje takie coś. Są to ludzie, którzy oszukują innych. Krętacze oraz złodzieje! Nie ma takiego czgos. Nawet jesli 2345 napisze, ze jest i działa. Niech ktos zrobi z tym live, ze wybiera przypadkowa osobe. Poniewaz na filamch osoby sa zmuwione.. PFF

d2dp.png

Opublikowano

Nie ma i nie będzie. Chyba że u Chinoli xD

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

Opublikowano

TradeHack nigdy nie istniał,i nie będzie,a te Twoje wiarygodne filmiki,to oszustwa.Po prostu druga osoba,to kolega autora filmiku,który w odpowiednim momencie klika "Akceptuj".

Opublikowano

TH nie istnieje. Gdyby istniał to po co by było tyle filmików? Wiadomo, że po tym by to od razu zablokowali. Te filmy na YT to po prostu ściema bo ludzie to pobierają, 'logują' się w programie i tym samym wysyłają passy do własiciela bota, a raczej virusa.

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

nie ma takich cheatow jak trade hhack i yang hack

gdyby takie nawet i byly to nikt by ich nie publikował.

58121063168705213211.png

Opublikowano

Pamiętaj takie rzeczy nie za darmo :)

Gdyby taki hack istniał twórca miałby możliwość na spore obłowienie się pieniądzem lecz go na szczęście nie ma i nie będzie.

Wszystkie pseudo programy to wyłudzenia passów etc. Nie daj się nabrać

Moim zdaniem temat wyjaśniony :D

Opublikowano

TradeHack nigdy nie istniał,i nie będzie,a te Twoje wiarygodne filmiki,to oszustwa.Po prostu druga osoba,to kolega autora filmiku,który w odpowiednim momencie,klika "Akceptuj".

Boże, jak to czytam to te Twoje przecinki kują mnie w oczy...

@topic Był kiedyś tradehack ale to było dawno, jeszcze na plikach chyba 2008

gnYrBkB.png

Opublikowano

Obecnie nie wiem czy istnieje TradeHack, ale jak @up napisał, rzeczywiście, było coś takiego.

Były również wszelkiego rodzaju bugi z handlem/tobołami, ale zostały naprawione.

Teoretycznie może istnieć TradeHack, ale na pewno za darmo nikt nie udostępni.

Po za tym jak ja bym stworzył takie cudo to nie dzieliłbym się tym z innymi, można mieć przez to problemy -.-

Reasumując. Na YT na 100% nie ma TradeHacka i wątpię, że gdziekolwiek (o ile istnieje) jest podany ;x

sygnavipek.jpg

Chętnie rozdaję Lajki za pomoc! A Ty?

Opublikowano

Boże, jak to czytam to te Twoje przecinki kują mnie w oczy...

A nie czasem kŁują?

Jedyna wersja "TradeHacka",jaka kiedykolwiek mogła istnieć,to taka na privy hamachi.

Opublikowano

Nie. Nie istnieje takie coś. Są to ludzie, którzy oszukują innych. Krętacze oraz złodzieje! Nie ma takiego czgos. Nawet jesli 2345 napisze, ze jest i działa. Niech ktos zrobi z tym live, ze wybiera przypadkowa osobe. Poniewaz na filamch osoby sa zmuwione.. PFF

tak bardzo " zmuwione "

Opublikowano

Jaki trade hack w 2008? :huh:

grałem od bety metina i pierwsze słyszę. Jedynie kiedyś był bug, że kowal nie brał yang. Tego nigdzie nie znajdziecie bo o tym wiedziała jedynie mała garstka osób z PL'a. To wszystko na ten temat.

w 08 roku jedynie podmieniali na handlu yang etc. Nic więcej.

Opublikowano

Mam takie pytanie czy istnieje wogóle trade hack? Jak tak to czy jest płatny czy nie ? Szperałem troche na Yt i znalazłem dwa takie wiarygodne ale nie działające;/ Proszę o odpowiedź

Radze ci lepiej sprawdz kompa czy nie masz podsłuchu założonego

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...