przewlo1998 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Witam, mam problem z odpaleniem metka... Przekopiowałem metka z 2 kompa na laptopa (Win7) i jak odpalam metka to pojawia się "LOG" FATAL ERROR!! Python Library file not exist! PS. Laptopa zakupiłem dziś więc... A i na tym 2 kompie mam xp. Nw o co chodzi... :/ NANANANANANANANANANA... :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Immoral Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Rutynowe działanie resintall metina, wyłącz Anty Wirusa i włącz go przez administratora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monekorek Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Spatchuj metina,zreinstaluj lub wyłącz zaporę/avtyvirka.Powinno pomóc. Więc nie mów mi,że jestem lagerem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solymr Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Pobierz też DirectXa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hawajmeister Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Uruchom metka w trybie zgodności z XP/vista/7 i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`Nakou Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 pobierz serwice pack 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajda™ Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Przeinstalowanie Clienta na inną partycje powinno pomóc. Ew. przez metin2.bin/bat powinno pomóc. pobierz serwice pack 3 A skąd wiesz jaki ma system operacyjny? :huh: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przewlo1998 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Pisałem że mam windows 7 wyłączylem zapore i nie chce dalej się włączyć... NANANANANANANANANANA... :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajda™ Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 To tak jak pisał kolega pobierz Service Pack 3 a gdy nie pomoże Service Pack 1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przewlo1998 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 nie ma SP 3 na win 7 ... pobierać to sp1 ? Pomoże ? NANANANANANANANANANA... :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solymr Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Proponuję pobrać metina na tym laptopie,zamiast używać skopiowanego z tamtego komputera. Usuń go całkowicie,a następnie pobierz od nowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.